NIJE BILA SEČA, NEGO MASAKR KNEŽEVA: PSŽ sedmicom overio titulu! Nejmaru ni traga, ni glasa na šampionskom slavlju! (VIDEO)
Igrači Pari Sen Žermena slave osvajanje šampionske titule, Foto: Reuters

završili posao

NIJE BILA SEČA, NEGO MASAKR KNEŽEVA: PSŽ sedmicom overio titulu! Nejmaru ni traga, ni glasa na šampionskom slavlju! (VIDEO)

Brazilski as je pratio dešavanja na "Parku prinčeva" i slavlje od svoje kuće u Brazilu

Objavljeno: 12:04h

Pari Sen Žermen je vratio šampionsku titulu na "Park prinčeva" i to u velikom stilu servirajući surovu osvetu Monaku, koji im je isti trofej preoteo prošle sezone.

"Sveci" su u direktnom okršaju napravili seču "kneževa" 7:1 te tako pobegli na nedostižnih 17 bodova prednosti i matematički "overili" titulu.

Pred punim svojim stadionom, u slavljeničkoj atmosferi sve je bilo rešeno posle samo pola sata igre kada je na semaforu pisalo 4:0 za domaćina, a u strelce su se već bili upisali Lo Selso dva puta, Kavani i Di Marija, da bi u nastavku mrežu tresli još jednom Di Marija, pa Dreksler i autogolom Falkao.

Neku čast gostiju je uspeo da spase Roni Lopez počasni pogotkom.

Ipak, ono što je u pobedničkom slavlju privuklo najveću pažnju jeste da nije bilo ni traga, ni glasa od najskupljeg igrača u istoriji fudbala, Nejmara.

A post shared by Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Brazilac se i dalje oporavlja od povrede, a trenutno boravi u domovini i očigledno je imao preča posla - igranje onlajn pokera kod kuće.

PSŽ-u je ovo bio sedmi osvojeni pehar šampiona Francuske u istoriji.

BONUS VIDEO: Grobari prozibvaju Borjana 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.