Bajern došao u Srbiju po navijače, ali... Delije su dočekale Bavarce i poslale im poruku koju nikad neće zaboraviti! (VIDEO)
Foto: Fonet

Ovde se leba nećete najesti

Bajern došao u Srbiju po navijače, ali... Delije su dočekale Bavarce i poslale im poruku koju nikad neće zaboraviti! (VIDEO)

Čelnici ekipe iz Minhena sigurno nisu očekivali ovakav rasplet situacije

Objavljeno:

Velikan svetskog i nemačkog fudbala ekipa Bajern Minhena, iako na svojoj oficijalnoj fejsbuk stranici ima 45 i po miliona pratioca, očito nije zadovoljan trenutnom brojkom pa je odlučio da proširi bazu fanova. Klub je sponzorisao jednu objavu evrogola uz specijalne efekte i uz prateći tekst:

- Pozdrav fanovi iz Srbije, želite li da vidite još majstorija? Onda zapratite Bajern - što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, među kojima je bio i veliki broj negativnih. Naročito su se aktivirale Delije, koje su objavljivale snimke sa legendarnih utakmica Crvena zvezda - Bajern iz 1991, majstoriju Dejana Savićevića, ali i fotografije transparenata podrške nezavisnom kosovu, koje su isticali navijači Minhenskog kluba.

- Samo napred Dortmund! - Nećete se u Srbiji fanova nakupiti. - Pozdrav Minhenu, ne zanima nas vaš us.... klub.

- Šta je ovo brate, je l' to nema dovoljno Nemaca da navija za Bajern? - Pozdravi od Pančeva i Savićevića, revanš u Beogradu je istorija, hvala Augentaleru - bili su samo neki od komentara (ovaj poslednji je pobedio).

U revanš meču četvrt finala Lige šampiona Bajer je odigrao nerešeno 0-0 protiv ekipe Sevilje, što je bilo više nego dovoljno za plasman u polufinale najelitnijeg klubskog fudbalskog takmičenja.

BONUS VIDEO:Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.