Zvezda počela pripreme, Božovića ne interesuje Partizan, već najveći rival Borac!

pecnuo crno-bele

Zvezda počela pripreme, Božovića ne interesuje Partizan, već najveći rival Borac!

Ekipa će se od 14. do 28. januara spremati u slovenačkom Kopru, pa od 31. januara do 14. februara u mestu Pafos na Kipru
Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas pred početak priprema za drugi deo sezone, a na prozivci se pojavilo 32 igrača.Naknadno će se ekipi priključiti Bruno Matos, Luis Ibanjes i Ugo Vijeira, kojima je trener Miodrag Božović dozvolio da zakasne. Prozivci su se odazvali golmani Damir Kahriman, Marko Trkulja, Jovan Vitić, Nemanja Supić i Filip Manojlović, kao i igrači Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Slavoljub Srnić, Saša Stojanović, Luka Jović, Marko Grujić, Idan Vered, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Vukašin Jovanović, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Petar Orlandić, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Dušan Anđelković, Aleksandar Katai, Srđan Plavšić, Predrag Sikimić, Dušan Živković i Marko Marinković.

Pripreme sa prvim timom počeće i omladinci Nikola Jovanović, Luka Adžić, Luka Ilić i Marko Mijailović. Pored trenera Božovića i stručnog štaba, igrače su dočekali predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić. Ekipa će se od 14. do 28. januara spremati u slovenačkom Kopru, pa od 31. januara do 14. februara u mestu Pafos na Kipru. Zvezda je posle 22. kola suvereno prva u Super ligi sa 62 boda, čak 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od četvrtoplasiranog Partizana. Prolećni deo sezone trebalo bi da počne 20. februara, a fudbaleri Crvene zvezde će dočekati Mladost iz Lučana.
Trener crveno-belih, Miodrag Božović na pitanje da li je pratio dešavanja u taboru večitog rivala Partizana, rekao je: - Ne, pratio sam dešavanja u Borcu iz Čačka, jer je to naš najozbiljniji protivnik - rekao je Božović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.