KAKO SE POSTAJE LEGENDA: Pogledajte trejler za autobiografski filmu o Ronaldu! (VIDEO)

DRAMA KOJU NISMO ZNALI

KAKO SE POSTAJE LEGENDA: Pogledajte trejler za autobiografski filmu o Ronaldu! (VIDEO)

Životna priča jednog od najboljih fudbalera u istoriji preneta je na filmsko platno
Objavljeno: 18:53h

Danas ga svi znamo kao jednog od najboljih fudbalera u istoriji, trostrukog osvajača Zlatne lopte, vlasnika mnogobrojnih rekorda, ali kakav je bio njegov put do toga? To ćete saznati u autobiografskom filmu o Kristijanu Ronaldu. Životna priča o najvećoj zvezdi svetskog fudbala, uz Lionela Mesija, preneta je na filmsko platno, a sada se pojavio trejler koji najavljuje film.

Fanovi čudesnog Portugalca, ali i fudbalski fanovi širom sveta, sa nestrpljenjem će iščekivati premijeru filma, na osnovu čijeg kratkog isečka se mnogo toga može zaključiti. Ovaj film ima prave elemente drame sa životnom ispovesti samog fudbalera, ali i njegovih najbližih, njegove majke i menadžera Žorža Mendeša. - Poslala sam svog sina sa 12 godina u Lisabon. Imala sam osećaj kao da sam ga napustila - priča u jednom delu njegova majka, dok se sam Ronaldo sa tugom seća tih trenutak kada je krenuo put prestonice Portugala:
- Moji rođaci su plakali, i moja majka. Ali su znali da je to šansa koju sam želeo u životu. Na kraju trejlera se može pročitati i nešto što bi trebalo da predstavlja glavnu poruku filma "Ako želiš nešto, budi spreman da rizikuje sve".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.