SUMINA POSLEDNJA ŠANSA JE ON! Gvinejac je ispao i iz protokola Partizana! Na pravi put ga može vratiti jedino ovaj Srbin! (FOTO)
Sejduba Suma je potrošio skoro sve kredite u Partizanu, Foto: Dado Đilas

Kad ga on propusti kroz šake

SUMINA POSLEDNJA ŠANSA JE ON! Gvinejac je ispao i iz protokola Partizana! Na pravi put ga može vratiti jedino ovaj Srbin! (FOTO)

Ako je suditi po ovoj fotografiji izgled ada bi ovo moglo biti rešenje za Gvinejca

Objavljeno:

Sejduba Suma je najskuplje pojačanje u istoriji Partizana na papiru, a na terenu je, na osnovu dosadašnjeg utiska, jedan od najgorih stranaca koji su zaigrali u crno-belom dresu.

Gvinejac jedva da je opravdao tek poneki evro koji je uložen u njegov dolazak, a koliko nije opravdao očekivanja dovoljno govori i to što uopšte nije bio ni u protokolu za utakmicu protiv Borca, u poslednjem koli ligaškog dela takmičenja Superlige.

Sejduba Suma će sada morati debelo da se potrudi da zaradi mesto u postavi kod Đukića
Sejduba Suma će sada morati debelo da se potrudi da zaradi mesto u postavi kod Đukićafoto: Dado Đilas

Od samog njegovog dolaska se govori o njegovoj nedovoljnoj fizičkoj pripremljenosti, a izgleda da je i dalje problem u tome.

Možda je i to razlog što je brigu o njemu preuzeo jedan od najboljih srpskih MMA boraca, Dušan Džakić, koji u svojoj teretani je počeo da trenira sa vezistom crno-belih.

Fotografijom sa treninga se pohvalio upravo Suma, i na osnovu onoga što možemo videti na njoj rekli bismo da srpski MMA šampion je izgleda uradio veliki posao za sada.

Možda je upravo Džakić poslednja šansa za Gvinejca da se digne i konačno zaigra na nivou na kome to očekuju i prava, i stručni štab i navijači.

BONUS VIDEO: Bakljada Pobunjenih Grobara na meču Partizan - Borac

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.