ENGLESKI GOROSTAS POTPISAO ZA SRBE! Krauče, hvala ti do neba! (FOTO) (VIDEO)
Piter Krauč u dresu Stouka, Foto: Reuters

gospodin

ENGLESKI GOROSTAS POTPISAO ZA SRBE! Krauče, hvala ti do neba! (FOTO) (VIDEO)

Sjajan potez povremenog engleskog reprezentativca

Objavljeno: 13:42h

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula je jedinstvenu aukciju dresa na ovim prostorima, ovoga puta u saradnji sa Stouk Sitijem, koju je omogućila kompanija Nordeus. Ovo je ujedno i prvi put da se neki engleski klub uključuje u humanitarnu akciju u Srbiji.

foto: AP

Na aukciji je ponuđen dres koji je potpisan od strane prvotimaca kao što su Piter Krauč, Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostale zvezde Stouk Sitija i engleskog fudbala.

- Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja - rekao je golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Uz dres je takođe obezbeđen i jedinstveni sertifikat kojim Stouk Siti potvrđuje da je dres originalan, kao i potpisi prvotimaca na njemu. Dres potpisan od strane Pitera Krauča i njegovih klupskih drugova biće na internet aukciji narednih pet dana.

BONUS VIDEO: Radonjić na srpskom jeziku vodio Bajern do pobede nad Ulmom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.