Ikardi tragičar Dela Madonine! Podela bodova u Milanu, Benevento zgazio Veronu, Torino preslišao Krotone! (FOTO) (VIDEO)
Mauro Ikardi, Foto: Reuter

SERIJA A, ODLOŽENO 27. KOLO

Ikardi tragičar Dela Madonine! Podela bodova u Milanu, Benevento zgazio Veronu, Torino preslišao Krotone! (FOTO) (VIDEO)

Naš Filip Đuričić ja za poslednjeplasirani tim Serije A na terenu proveo 80 minuta, dok je u Veroni Jagoš Vuković odigrao ceo meč.

Objavljeno:

Fudbaleri Milana i Intera odigrali su večeras nerešeno 0:0, u utakmici 30. kola italijanskog prvenstva.

Veliki derbi na San Siru, jedan od najvećih u evropskom i svetskom fudbalu, završen je bez golova, pre svega zahvaljujući napadaču Intera Mauru Ikardiju, koji je propustio nekoliko odličnih prilika.

U 38. minutu mrežu Milana zatresao je Mauro Ikardi. Antonio Kandreva je dobro dodao loptu do Ikardija, koji je pobegao Leonardu Bonučiju i činilo se da je izbegao ofsajd zamku. Međutim, posle pregledanog snimka i upotrebe VAR tehnologije sudija je poništio gol, na veliku radost navijača Milana.

U 56. minutu Ikardi je sa tri metra promašio prazan gol, posle dobrog dodavanja Antonija Kandreve. Nedugo zatim Inter je ponovo mogao do gola, posle kontranapada Perišića i Ikardija, ali je golman domaćih pre napadača plavo-crnih pokupio loptu.

U prvom minutu nadoknade vremena Milan je mogao do gola, ali Nikola Kalinić nije najbolje zahvatio loptu glavom. Dva minuta kasnije Ikardi je propustio odličnu šansu, ponovo je bio pred praznim golom, ali nije poslao loptu u mrežu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Inter je 11. put odigrao nerešeno ove sezone u prvenstvu i zauzima četvrto mesto na tabeli sa 59 bodova. Milan je pretrpeo deveti poraz, poslednje dve utakmice je bez pobede i šesti je na tabeli sa 51 bodom.

foto: AP

U ostalim utakmicama Kjevo i Sasuolo odigrali su nerešeno 1:1, a Torino je kao domaćin pobedio Krotone sa 4:1.

Fudbaleri Beneventa bili su bolji na domaćem terenu od Verone sa 3:0 u odloženom meču 27. kola Serije A.

Ofanziva se Beneventu isplatila u 25. minutu kada je Letizija savladao Silvestrija. U nastavku je Čeik Dijabate postigao još dva gola i rešio pitanje pobednika - 3:0.

Naš Filip Đuričić ja za poslednjeplasirani tim Serije A na terenu proveo 80 minuta, dok je u Veroni Jagoš Vuković odigrao ceo meč.

Ovim trijumfom Beneventa nije se promenilo stanje na tabeli, pa je samo smanjena bodovna razlika na devet.

Serija A, 27. kolo:

Utorak:

Atalanta - Sampdorija 1:2 (0:1)

(Toloi 67 - Kaprari 43, Zapata 84)

Đenova - Kaljari 2:1 (0:0)

(Lapadula 53, Medeiroš 90 - Barela 62 pen)

Udineze - Fjorentina 0:2 (0:1)

(Vertut 29 pen, Simeone 71)

Sreda:

Benevento - Verona 3:0 (1:0)

(Letizija 25, Dijabate 66, 84)

Milan - Inter 0:0

Kjevo - Sasuolo 1:1

Torino - Krotone 4:1

BONUS VIDEO:

Frka u Pioniru na poluvremenu meča Crvena zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.