NOVI ZEMLJOTRES: Stolica objasnio zašto je napustio klupu Vojvodine tokom meča sa Radničkim! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

STRAŠNO...

NOVI ZEMLJOTRES: Stolica objasnio zašto je napustio klupu Vojvodine tokom meča sa Radničkim! (VIDEO)

Trener Lala bio je krajnje nezadovoljan nekolicinom činjenica...

Objavljeno:

Meč Radničkog i Vojvodine (1:1) u Nišu je obeležila kontroverzna odluka Ilije Stolice da napusti klupu Voše i preseli se na istočnu tribinu. Poslednjih 20 minuta utakmice pratio je sa tribina Čaira, a utisak je bio da je taj potez napravio nezadovoljan suđenjem pošto je arbitar Bojan Nikolić pokazao na "belu tačku" za Nišlije.

- Nisam se osećao dobro i o tome sam obavestio ljude oko sebe. Smatrao sam da je najbolje da se sklonim. Odmah da kažem, da mi na pamet nije palo da odstupim. Nikada sebi neću dozvoliti da igračima okrenem leđa, a znam s kakvim ogromnim pritiscima se bore. Daleko od toga - jasan je Stolica u razgovoru za Novosti.

Milan Pavkov je promašio jedanaesterac koji je sam izborio, iako je bio utisak da je prvo on igrao rukom, a ne odbrambeni fudbaleri Vojvodine.

- Dovoljno sam kažnjavan, a voleo bih da mediji prokomentarišu sporne detalje. Meni to profesija ne dozvoljava, ali svako može da pregleda snimak duela i da stekne utisak i iznese svoj stav. To bi bilo idealno - rekao je trener Voše.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča i u komentarima nam pišite vaše utiske.

BONUS VIDEO: Invazija navijača na Luku Dončića posle pobede Reala nad Zvezdom u Pioniru

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.