CRNO-BELI SLOMILI BAČKU! Partizan ponovo na -9! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Superliga, 29. kolo

CRNO-BELI SLOMILI BAČKU! Partizan ponovo na -9! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Bačke rezultatom 2:1, i tako bar na jedan dan smanjili prednost Crvene zvezde na 9 poena razlike.

Poveli su crno-beli golom Ognjena Ožegovića u četvrtom minutu igre posle penala koji je upravo nad njim skrivio Nemanja Jevrić i pritom se teže povredio, usled čega je na gol morao Rastko Šuljagić.

U nastavku ekipa Bačke je zaigrala ofanzivnije, imala je nekoliko dobrih prilika, ali je svu dramu prekinuo Leandre Tavamba golom u 79. minutu igre i tako postavio 2:0 za tim Miroslava Đukića.

Domaći su uspeli da postignu gol u finišu meča preko Mićića i tako ublaže poraz.

Do kraja ovog dela prvenstva ostalo je još samo jedno kolo, a 157. Večiti derbi igra se već sledeće srede na stadionu Rajko Mitić sa početkom u 18 časova

Sva dešavanja sa ove utakmice pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

84' - Domaći su uspeli da postignu gol u finišu meča preko Mićića

79' - GOOOOL! Tavamba je zapečatio sudbinu ekipe Bačke! Grešku defanzivca domaćih iskoristio je Miletić i dao loptu kamerunskom napadaču kome nije bilo teško da postigne pogodak sa nekoliko metara!

69' - Šutirao je sada Ožegović sa 16 metara, ali pored gola.

61' - Velika šansa za Bačku. Možda i najbolja na meču. Odlično je Radinović istrčao i dobio loptu u prostor. Šutirao je sa nekih 14 metara, ali je Stojković odlično reagovao.

52' - Sam je bio reprezentativac Kameruna na nekih sedam metara. Šutirao je, ali je Šuljagić odlično reagovao

46' Počelo je drugo poluvreme

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

53' Opet je šutirao Saša Zdjelar. Opet pored stative, opet je bilo opasno.

50' Bačka i dalje napada, odbrana crno-belih grčevito reaguje.

46' Fantastičan udarac Luke Lukovića, još bolja odbrana Vladimira Stojkovića.

45' Osam minuta nadoknade, možda i premalo.

41' Odličan udarac Zdjelara, koji kao da je uslišio naše vapaje. Lopta je završila na pola metra od leve stative golmana Šuljagića.

40' Domaćin i dalje pokušava da napadne, ali se crno-beli dobro brane. Dosadan period utakmice je za nama, nadamo se boljitku u narednim minutima.

37' Bačka nije spustila gard, igraju momci sa severa Srbije solidnu utakmicu, ali ne mogu da dođu do gola. Šutirao je Boris Varga sa 30-ak metara, ali je lopta završila u korneru.

29' Miran meč u ovim momentima, crno-beli lagano čuvaju 1:0. Centrirao je Nemanja Miletić sa leve strane, Tavamba je šutirao glavom, ali odbranio je Šuljagić.

20' Utakmica je nastavljena posle devet minuta. Biće ovde dosta nadoknade vremena. Prvo poluvreme bi moglo da potraje i celih 55 minuta.

11' Navijači Partizana su prekinuli utakmicu bacanjem petardi. Inače, Nemanja Jevrić je morao da napusti teren zbog povrede zadobijene prilikom fauliranja Ognjena Ožegovića. Čini se da je dobio udarac u glavu, pa je hitna pomoć morala da ga odvede u bolnicu. Njega će zameniti Rastko Šuljagić, koji se nije dobrano ni zagrejao.

10' Dimitrijević je prodro po desnom boku, centrirao prema Jovanoviću, ali je odbrana Partizana izbila loptu u aut.

9' Armin Đerlek je postigao gol, ali se našao u ofsajd poziciji. Ispravna odluka arbitara.

4' Gol za Partizan! OŽEGOVIĆ JE STRELAC! Precizan je sa bele tačke, iako je nad njim jedanaesterac i napravljen.

2' Čist penal za Partizan već u drugom minutu. Velika greška golmana Jevrića, koji je oborio Ožegovića, iako mu je lopta bežala. Bila je to solidna kontra, koja je na kraju završena gotovo savršeno za crno-bele. Tom prilikom, golman Nemanja Jevrić se povredio, pa će Ožegović morati da sačeka da izvede penal koji je nad njim i napravljen. Naravno, on kaznene udarce izvodi samo u nedostatku Marka Jevtovića, o čemu je bilo govora u javnosti u poslednje vreme.

1' Utakmica je počela.

15:28 - Na prvom istorijskom gostovanju Partizana u B. Palanci upravo je počela da pada kiša. Sve je spremno za meč...

15:21 - Dobrodošli na stadion Vava u Bačkoj Palanci! Očekuje nas, nadamo se, dobra utakmica.

15:14 - OVDE pročitajte sva današnja dešavanja iz FK Partizana.

14:42 - Poznati su sastavi obe ekipe. Nema mnogo iznenađenja, jedino što se može videti da se umesto Cucina vratio Vulićević, kao i da nema kapitena Saše Ilića, koji je igrao na prethodna dva susreta. Za Bačku nije bilo mnogo dilema.

OFK BAČKA: Jevrić - Dimitrijević, Ilić, Bjeloš, Varga - F. Bajić, Đorić - Švonja, Mićić, Luković - Jovanović. Trener: Zvezdan Milošević.

PARTIZAN: Stojković - Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić - Zdjelar, Pantić, Đerlek, Janković - Tavamba, Ožegović. Trener: Miroslav Đukić.

BONUS VIDEO: Invazija navijača na Luku Dončića posle pobede Reala nad Zvezdom u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.