BOMBA! Bivši štoper Partizana u Juventusu? A, sve kao deo transfera od 150.000.000 evra! (FOTO)
Foto: AP

VELIKE VESTI

BOMBA! Bivši štoper Partizana u Juventusu? A, sve kao deo transfera od 150.000.000 evra! (FOTO)

Apenini i Pirineji ovog petka bruje zbog informacije objavljene na radiju

Objavljeno: 14:27h

Ako je verovati dobro obaveštenim španskim medijima, Paulo Dibala bi trebalo da pređe iz Juventusa u Primeru za čak 150 miliona evra.

Ali ne u Real, ni u Barsu, već u Atletiko Madrid.

Ovu vest je plasirao španski novinar Hoakin Rodrigez, koji radi na pouzdanom radiju "Onda Sero". Čeka se samo Juventusovo "da", koje bi moglo da znači i prelazak Sergeja Milinković-Savića u Staru damu, pošto predsednik Lacija Klaudio Lotito otprilike istu sumu traži za transfer srpskog asa.

Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savić foto: Fonet

Dibala bi u ekipi Dijega Simeonea imao godišnju platu između devet i 10 miliona evra, što znači da bi mogao da zaradi ukupno čak 50 miliona bez bonusa.

Ako se ovaj transfer ostvari, to onda i definitivno znači da će Antoan Grizman napustiti Atletiko, a njegova nova destinacija biće ili Barsa ili Mančester junajted.

Stefan Savić protiv Bajerna
Stefan Savić protiv Bajerna foto: AP

Takođe, cena ovog transfera mogla bi da bude znatno manja, ukoliko Jorgandžije odluče da pošalju i Stefana Savića u Juve.

Videćemo kako će ovo sve da se završi, a Srbima će cela transfer saga biti značajno zanimljivija pošto su u nju upleteni i bivši igrač Vojvodine i Partizana.

Međutim, veoma brzo po objavljivanju ove vesti, javio se trener Juventusa Masimilijano Alegri, koji se na takve navode samo nasmejao! Izgleda da Dibala ipak neće u Atletiko!

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.