POZNATI FUDBALER GODINAMA ZLOSTAVLJAO ŽENU! Nisam znala da je mentalno nestabilan, sve dok me nije krvnički pretukao, a onda tražio seks! (FOTO)
Ispovest žene koja je bila žrtva zlostavljanja poznatog fudbalera, Foto: Shutterstock

JEZIVO

POZNATI FUDBALER GODINAMA ZLOSTAVLJAO ŽENU! Nisam znala da je mentalno nestabilan, sve dok me nije krvnički pretukao, a onda tražio seks! (FOTO)

Bio je ljubomoran, eksplodirao bi zbog sitnica i stzalno je tražio izgovore da me udari

Objavljeno: 12:59h

Ugledni francuski časopis L'Ekip objavio je danas šokantnu ispovest žene koja je bila žrtva zlostavljanja poznatog fudbalera koji je još uvek aktivan u francuskoj ligi.

Prema njenim rečima, fudbaler ju je brutalno tukao i prisiljavao na seks, čak i u vremenu kada je bila trudna.

- Kontaktirala sam medije kako bih sprečila da nekog ne ubije u budućnosti. Možda jednom progovorim i na sudu, ali trenutno sam u strahu za svoj život i sinov jer on je opasan čovek - započela je ispovest Mirijam pa prepričala sve od početka:

foto: Shutterstock

- Upoznala sam ga kada je dolazio u Afriku da igra za reprezentaciju. Pre četiri meseca mi je ponudio da dođem kod njega u Francusku. Pobrinuo se za papirologiju i stigla sam u grad gde je on došao samo što je potpisao novi ugovor. Bio je jako ljubazan kada sam ga upoznala , ali kada smo počeli da živimo zajedno, videla sam da nije mentalno stabilan i da je nasilan. Nisam mogla da verujem da je zaista on. Bio je ljubomoran, eksplodirao bi zbog sitnica i stzalno je tražio izgovore da me udari. To nisu bili blagi uradi. Udarao me je u trbuh, lice, svugde. Kako mi nije dopuštao da radim, finansijski sam zavisili od njega i nisam smela da pobegnem.'

foto: AP

- Od kada je počeo da zarađuje, postao je arogantan i ohol, nikoga nije poštovao. Mene je počeo fizički da zlostavlja po nekoliko puta u mesecu. Ono što je najgore bilo je i seksualnog zlostavljanja. Nakon što bi me pretukao, došao bi do mene i tražio bi seks. Opirala sam se, ali nije vredelo

foto: Stock Shutterstock

Zatim je dodala i ono najgore:

- Tukao me je i dok sam bila trudna, tvrdio je da dete nije njegovo, a odbijao je DNK test. Na kraju me je u osmom mesecu trudnoće izbacio iz kuće na ulicu. Srećom, snašla sam se i danas živim sa sinom daleko od tog nasilnika, a ja se nadam da nikome nikada neće napraviti sličan problem - zaključila je Mirijam.

''L'Ekip'' nije otkrio identitet fudbalera, ali se nadamo da ljudi koji su radili ovaj intervju ulažu sve svoje napore da ova devojka progovori na sudu.

BONUS VIDEO:

Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.