A umalo da preuzme Zvezdu! Trenerska izjava godine: Toliko sam bio dobar u prvom razredu srednje, da su mi sredili da idem još jednom! (FOTO)
Matjaž Kek, Foto: Profimedia

KAKAV CAR

A umalo da preuzme Zvezdu! Trenerska izjava godine: Toliko sam bio dobar u prvom razredu srednje, da su mi sredili da idem još jednom! (FOTO)

- Da li sam se ikad napio? Uh... - rekao je ovaj stručnjak

Objavljeno:

U Rijeci u jednom tržnom centru, organizovan je interesantan "talk-show" tokom koga je trener istoimenog fudbalskog kluba Matjaž Kek pričao o sebi na malo drugačiji način nego inače.

Trener koji je prethodnog leta bio jedan od glavnih favorita za klupu Crvene zvezde, iznenadio je javnost svojom otvorenošću, na koju do sada nije navikla.

Matjaž Kek
Matjaž Kek foto: EPA/Ronald Bonestroo

- U osnovnoj školi sam bio dobar, a onda je krenulo. Imao sam privilegiju da u Mariboru idem u srednju školu čak pet godina. Tako sam bio dobar prvu godinu da su mi sredili da još jednom idem u prvi razred. A, volim da pijem kad imam vremena. Jesam li se ikad napio? Uh! - rekao je Kek i postao kandidat za najlegendarniju trenersku izjavu godine, bar kada je naš brdoviti Balkan u pitanju.

Šta vi mislite o ovoj izjavi? Da li je ona pedagoški opravdana? Šta će reći deca koja ovo vide?

BONUS VIDEO: Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.