Sukob interesa ili ne? Prvi čovek Dinama preuzeo Radnički Niš! (FOTO)
Čair, Foto: Filip Plavčić

ZAŠTO MORA UVEK OVAKO?!

Sukob interesa ili ne? Prvi čovek Dinama preuzeo Radnički Niš! (FOTO)

Šta vi mislite o ovom slučaju?

Objavljeno: 11:09h

Radnički Niš i zvanično ima novog trenera, njegovo ime je Dragan Recko Antić, ali u vezi njega nije sve sasvim jasno.

Naime, on već ima jednu funkciju u srpskom fudbalu - prvi čovek Dinama iz Vranja, kluba koji igra u Prvoj ligi Srbije, a sada će biti i trener u Superligi.

Radnički Niš
Radnički Niš foto: Saša Pavlić Koky

Antić je u ponedeljak, prema najavama, preuzeo funkciju šefa stručnog štaba Radničkog, zamenivši Bobana Dmitrovića (dva poraza u poslednja dva kola), ali je istovremeno zadržao poziciju predsednika Dinama iz Vranja na čijoj je klupi sedeo godinu i po dana i doveo taj tim na lidersku poziciju tabele Prve lige Srbije.

- Preuzimanjem Radničkog neću biti u sukobu interesa i ostaću predsednik Dinama. Ovo, međutim, neće uticati na planove i ambicije kluba, cilj je i dalje plasman u elitu. Ne želim ni po koju cenu da ostavim vranjski Dinamo na cedilu, jer klub ima kvalitet i mora da uđe u Super ligu. Moj je uslov prema predsedniku niškog kluba Tončevu da i dalje budem uz Dinamo, makar sa tribina, u ulozi savetnika, kada igraju utakmice, da se kalendar odigravanja mečeva dva tima uskladi tako da Dinamo i Radnički ne igraju prvenstvene mečeve istog dana - istakao je popularni Recko.

A, posle dogovora sa Draganom Antićem, oglasilo se i rukovodstvo Radničkog.

- Na sednici Upravnog odbora istaknuto je da će u narednom periodu biti pažljivo praćen rad novog šefa stručnog štaba, kao i da je uprkos zlonamernim brojanjem promena trenera tokom ove sezone Radnički na trećem mestu u Superligi Srbije, što pokazuje da je Upravni odbor donosio prave odluke, koje su u najboljem interesu kluba. Zaključak sednice je da svi žele da Radnički igra u Evropi i da će, ako bude bilo potrebno, još trenera biti promenjeno - kažu sa Čaira.

Šta vi mislite o ovom slučaju?

BONUS VIDEO: Trening fudbalske reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.