Ponuda Nemaca od 3 miliona lako odbijena, sad su u trku za Srbina uskočili silni Španci, Francuzi, ali i dva velikana! (VIDEO)
Nikola Maraš briljira u dresu Čaveša, Foto: EPA/Manuel Araujo

Igra debitantsku sezonu iz snova

Ponuda Nemaca od 3 miliona lako odbijena, sad su u trku za Srbina uskočili silni Španci, Francuzi, ali i dva velikana! (VIDEO)

Konkurencija za njegovim potpisom se iz dana u dan povećava

Objavljeno:

Prošle godine jedan od najboljih mladih igrača u Superligi Srbije za koga su se raspitivali i Partizan i Zvezda, odlučio je da ipak prošlog leta karijeru nastavi u inostranstvu i to se pokazalo kao prava odluka.

Nikola Maraš je iz Rada otišao u portugalski Čaveš za 400.000 evra, a sada bi već mogao višestruko da se isplati tom klubu, jer je fenomenalno odigrao u dosadašnjem periodu sezone i skrenuo na sebe pažnju brojnih klubova.

"O Žogo" piše da su dva španska i jedan francuski klub ušli u ozbiljnu trku za njegovim potpisom, ali konkurencija se povećava iz dana u dan.

Deportivo la Korunja, Leganjes i Ren su pokazali interesovanje, dok je zimus ponuda Štutgarta od 3 miliona evra glatko odbijena. Takođe, i Hetafe pomno prati situaciju kao i dva portugalska velikana, Porto i Benfika.

U njegovom ugovoru stoji otkupna klauzula od 6 miliona evra, ali u Čavešu veruju da bi mogli čak mnogo više od te sume da zarade na momku koji ima samo 22 godine i do sada je odigrao 23 meča i postigao jedan gol.

BONUS VIDEO: TROJKA SA 20 METARA U POSLEDNJOJ SEKUNDI! Školski basket uzbudljiviji od holivudskog trilera!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.