A, POSLE POBEDE - PORAZ! Bugarska demolirala omladince Srbije
Foto: FSS

BIĆE BOLJE

A, POSLE POBEDE - PORAZ! Bugarska demolirala omladince Srbije

Poslednja provera za finalnu fazu evropskih kvalifikacija...

Objavljeno:

Omladinska reprezentacija Srbije (generacija 1999.) posle pobede u prvom testu sa Bugarskom (1:0), poražena je od istog rivala u poslednjoj proveri pred završni krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo rezultatom 1:4.

Izabranici selektora Miloša Velebita igraju na turniru u Rumuniji od 21. do 27. marta.

Selekcija koju kao kapiten predvodi Strahinja Bošnjak je u dvomeč sa Bugarima ušla sa kombinovanom selekcijom, jer selektor Miloš Velebit iz objektivnih razloga nije mogao da računa na veliki broj igrača koji su nastupali u prvom krugu kvalifikacija u Republici Irskoj.

Strahinja Bošnjak prilikom potpisivanja ugovora sa Partizanom
Strahinja Bošnjak prilikom potpisivanja ugovora sa Partizanom foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Duel u Smitliju obilovao je sa dosta uzbuđenja, a rezultat je mogao biti i povoljniji za nas da smo iskoristili brojne prilike u kojima su se našli Maksimović već u uvodnim minutima meča, odnosno u drugom delu igre Veličković, Radulović, Joveljić, Jovanović…

Uglavnom, Velebit je mogao da se uveri u mogućnosti debitanata i dobije jasnu sliku pred ono što očekuje ovu generaciju u Rumuniji gde će nam rivali biti Ukrajina, Švedska i domaća reprezentacija.

Od 13. do 15. marta u planu je još jedno okupljanje selekcije u SC FSS u Staroj Pazovi kao poslednja priprema za drugi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

STRELCI: 1: 0 Kabov 18, 2:0 Kabov 32, 3:0 Jančev 33, 3:1 Maksimović 62, 4:1 Živkov 89.

Stadion u Smitliju Gledalaca: oko 200. Sudija: Dmitar Dimitrov. Žuti kartoni: Dukić, Dunđerski, Jovanović. Crveni karton: Nikolić 79. (Srbija).

BUGARSKA: Dulgerov, Hristov (od 67. Antov), Tombak, Vakadenov, Živkov, Jančev (od 52. Gruev), Ivanov, Kabov (od 65. Isuf), Borisov, Kostadinov, Jankov (od 54. Gavov). Selektor Angel Stojkov.

SRBIJA: Mićanović, Dunđerski (od 48. Đorđević), Ivančević, Bošnjak, Dukić (od 46. Mitrović), Vukmanović (od 46. Veličković), Kocić (od 46. Nikolić), Mišković, Radulović (od 68. Joveljić), Maksimović, Jovanović. Selektor Miloš Velebit.

BONUS VIDEO: Deca na dočeku Ivane Španović skandiraju njeno ime

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.