Ništa od povratka u Zvezdu? Biševac se seli u srpsku koloniju iz Rima?! (FOTO)

Uvećava broj srba u Laciju

Ništa od povratka u Zvezdu? Biševac se seli u srpsku koloniju iz Rima?! (FOTO)

Srpski reprezentativac je ove sezone za Lion odigrao samo šest utakmica u francuskom šampionatu, a u poslednje vreme pominjao se njegov povratak u Crvenu zvezdu
Objavljeno: 23:03h

Srpski defanzivac i igrač Liona Milan Biševac mogao bi karijeru da nastavi u italijanskom Laciju, objavio je francuski Ekip. Lacio u zimskom prelaznom roku želi da angažuje defanzivca, pošto Stefan de Fraj ima problema s povredama, a prva želja tima iz Rima je upravo Milan Biševac. Sećate se Aleksandra koji ima tumor na mozgu? Jedan zvezdaš je uplatio sav novac za operaciju!

Prema pisanju Ekipa, predsednik Lacija Klaudio Lotito i sportski direktor Igli Tare pregovaraju sa upravom Liona i očekuje se da će dogovor uskoro biti i zaključen. Biševcu ugovor sa Lionom ističe na leto, a pao je, kako pišu mediji, u nemilost uprave jer je prošlog meseca odbio da potpiše novi ugovor. Srpski reprezentativac je ove sezone za Lion odigrao samo šest utakmica u francuskom šampionatu, a u poslednje vreme pominjao se njegov povratak u Crvenu zvezdu. Međutim, kako stvari stoje veća verovatnoća je da će se preseliti u Rim, gde u redovima "nebeskoplavih" već igraju Dušan Basta, Sergej Milinković-Savić i Filip Đorđević. Biševac je u karijeri igrao za Bask, Bežaniju, Železnik, a od 2004. do 2006. godine bio je član Crvene zvezde. Nakon odlaska iz Ljutice Bogdana, igrao je samo u Francuskoj, za Lans, Valensijen i Pari Sen Žermen. U Lionu je od 2012. godine. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.