Sigurno mi je u Top 10 golova u karijeri, više od toliko ih nisam ni dao! Matić do suza doveo Karagera i Nevila, a kad se pojavio i Murinjo, ludilo je bilo totalno! (VIDEO)
Nemanja Matić daje izjavu posle prvog gola u karijeri za Junajted, Foto: Printscreen/Twitter/@OptusSport

Srbin junak Junajteda

Sigurno mi je u Top 10 golova u karijeri, više od toliko ih nisam ni dao! Matić do suza doveo Karagera i Nevila, a kad se pojavio i Murinjo, ludilo je bilo totalno! (VIDEO)

Tokom davanja izjave za "Skaj sports" posle meča u kome je doneo pobedu "đavolima" srpski reprezentativac je bio raspoložen za šalu

Objavljeno:

Nemanja Matić kao da je znao kada je vreme za njegov prvi gol u dresu Mančester junajteda.

Srbin je postigao pogodak u sudijskoj nadoknadi vremena za pobedu nad Kristal Palasom i to fantastičnim udarcem sa distance. U stvari, on je postigao gol za "crvene đavole" sa najveće udaljenosti ove sezone - 28 jardi.

Jasno je da su ga navijači i svi ostali doživeli kao junaka trijumfa, pa je tako odmah bio uključen u program "Skaj sportsa" kako bi dao izjavu.

- Lep gol. Kada sam dobio loptu i video da je odskočila, znao sam da će to biti dobar šut. Ali nisam znao da li će biti i gol. Drago mi je zbog prvog gola u Mančester Junajtedu. Znam da to nije moj posao, ali sam srećan zbog gola i pobede - rekao je Matić koji se našalio u nekoliko navrata tokom davanja izjave:

- Ovaj gol je sigurno u mojih top 10 golova, jer ih nisam više od 10 ni postigao - rekao je Matić koga su Džejmi Karager i Geri Nevil iz studija pitali da li je planirao onako da zahvati loptu, ali je on rekao "Ne" i još više ih nasmejao..

Inače, njegov intervju "Skaj sportu" je u jednom trenutku prekinuo presrećni Murinjo koji je rekao srpskom igraču "Nadam se da ti nisi igrač utakmice"?

- Nisam, nisam - odgovorio mu je Matić.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.