Tomović i Ljajić ostali bez prijatelja: Njihove reči o Astoriju slomiće vam srce!
Adem Ljajić i Nenad Tomović, Foto: Dado Đilas

ne veruju da ga nema

Tomović i Ljajić ostali bez prijatelja: Njihove reči o Astoriju slomiće vam srce!

Srpski fudbaler Nikola Milenković koji nastupa za Fjorentinu zbog veoma specifične situacije nije želeo da komentariše bilo šta povodom smrti saigrača

Objavljeno:

Muk u Italiji. Kapiten Fiorentine Davide Astori (31) preminuo je u snu.

Velika tragedija potresla je sve, pa i Nenada Tomovića koji je ostao bez prijatelja i bivšeg saigrača. Srpski fudbaler jedva je smogao snage da o ovome priča za Kurir.

- Tragedija, tuga... Bili smo veliki prijatelji, privatno se družili, delili svlačionicu godinama... Prošle nedelje smo odigrali meč jedan protiv drugog, razmenili smo čak i dresove... Poslednje što mi je rekao bilo je "čujemo se", jer nam je to bilo normalno - počeo je razgovor vidno potresen Nenad Tomović, fudbaler Fiorentine koji trenutno igra na pozajmici u Kjevu iz Verone.

- Moje drugo dete je generacija sa njegovom ćerkicom, išli smo jedni drugima na rođendane, čuli se redovno... Porodično se družili. Ne verujem da ga nema - u šoku je Tomović.

Kada su Nenadu javili da je Astori preminuo, na prvi mah bio je ubeđen da se radi o nekoj neslanoj šali.

Davide Astori
Davide Astori foto: EPA

- Nisam mogao da verujem kada su mi javili, mislio da je neka neslana šala u pitanju... Ovo je stvarno strašno, ko ga zna nikada ne bi pomislio da takvo nešto može da mu se dogodi. Bio je pozitivan, nasmejan, zdrav... - u dahu će Tomović.

- Još uvek se ne zna zvanični uzrok, ali se smunja na sindrom iznenadne smrti - dodao je naš fudbaler.

Astori je umro u noći između subote i nedelje u hotelu u Udinama gde je sa ekipom bio u karantinu uoči meča protiv Udinezea. Njegovo beživotno telo pronašao je juče ujutru u krevetu klupski maser koji je u Astorijevu sobu došao da bi proverio šta se događa sa kapitenom pošto se jedini nije pojavio na doručku sa saigračima.

Srpski fudbaler Nikola Milenković koji nastupa za Fjorentinu zbog veoma specifične situacije nije želeo da komentariše bilo šta povodom smrti saigrača.

Ni Adem Ljajić ne veruje da je njegov bivši saigrač umro u snu.

- Bez teksta sam. Počivaj u miru ratniče - napisao je Srbin iz redova Torina koji je nekada igrao za Fiorentinu.

BONUS VIDEO: Bakljada Delija pred gol Milana Rodića

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.