Milojević: U principu nemamo 11 bodova viška!
Vladan Milojević, Foto: Dado Djilas

REALAN KAO I UVEK

Milojević: U principu nemamo 11 bodova viška!

- Nastavljamo prvenstvo posle ružnog vremena, očekuje nas ništa lakša, a ništa ni teža utakmica do sada. Nastavljamo niz duela sa ekipama koji će biti u plej-ofu. Voždovac je u prošlosti pravio probleme Crvenoj zvezdi, posebno prošle sezone i znamo šta se sve dešavalo na 'krovu'. Neće biti lako - rekao je Milojević

Objavljeno:

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, pred duel sa Voždovcem u Superligi (subota, 16.30), istakao je da se niko ne zanosi time što imaju 11 bodova više na tabeli, jer će se prednost prepoloviti pred plej-of.

- Nastavljamo prvenstvo posle ružnog vremena, očekuje nas ništa lakša, a ništa ni teža utakmica do sada. Nastavljamo niz duela sa ekipama koji će biti u plej-ofu. Voždovac je u prošlosti pravio probleme Crvenoj zvezdi, posebno prošle sezone i znamo šta se sve dešavalo na 'krovu'. Neće biti lako - rekao je Milojević.

Strateg crveno-belih, koji nema problema oko sastavljanja tima, pozvao je navijače da podrže njegove izabranike uprkos lošem vremenu i ponovo je podvukao da se ne obazire na razliku od 11 bodova u odnosu na Partizan.

- U principu nemamo prednost od 11 bodova. To ne utiče na nas, ne pravimo kalkulacije, već želimo da na svakom meču damo sve od sebe i "rastemo". Razmišljamo kao da smo na "nuli", jer bi nas drugačije odvelo u drugi pravac. Posle deljenja bodova neće biti baš tako - izjavio je strateg Zvezde.

Vladan Milojević pres konferencija
Vladan Milojević pres konferencija foto: Espreso

On je izneo i niz pohvala na račun kapitena Nenada Milijaša i izrazio nadu da će produžiti karijeru, odnosno ugovor koji ističe na kraju sezone.

- Milijaš je moja desna ruka, veliki igrač, kapiten i moj zamenik. On je institucija i srećan sam što ga imam. Nikad niko nije sumnjao u njegov kvaitet. Od njega zavisi da li će nastaviti karijeru, ubeđen sam da može još da igra - dodao je sef stručnog štaba crveno-belih.

Milojević se osvrnuo i na odlazak najboljeg strelca Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu Suning za 5,5 miliona evra.

- Boaći je mnogo dao Zvezdi, ušao je u srca svih, veliki je profesionalac i džentlmen u svakom pogledu. To mu se vratilo. Život teče dalje... Ostavio je veliki trag i odlazi u jaku ligu - zaključio je Milojević.

Ulaz na stadion "Rajko Mitić" je besplatan za sve koji ponesu šal crveno-belih.

BONUS VIDEO: Stanje u svlačionicama na Čairu pred meč Radničkog i Partizana

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.