RED GRUDVANJA, RED FUDBALA: Zašto je baš ovaj trening jedan od najemotivnijih za Milojevića od kad je u Zvezdi? (VIDEO)
Vladan Milojević na treningu Crvene zvezde, Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

naišle uspomene

RED GRUDVANJA, RED FUDBALA: Zašto je baš ovaj trening jedan od najemotivnijih za Milojevića od kad je u Zvezdi? (VIDEO)

Crveno-beli su istrčali na minus četiri stepena Celzijusa i prionuli na obaveze

Objavljeno:

Možda su vremenske prilike, sneg i veliki minus, sprečili da se igra fudbal u Srbiji u sredu, ali da se trenira mora se i po ovakvim uslovima.

Tako su fudbaleri Crvene zvezde izašli na minus 4 stepena Celzijusa i trenirali na novom pomoćnom terenu iza južne tribine Marakane, nakon što je uklonjen snežni pokrivač sa travnjaka.

Pre početka treninga je moralo pasti i jednog grudvanje, jer kako drugačije podići raspoloženje i zagrejati se pred rad.

Dugo prvotimci crveno-belih nisu imali prilike da treniraju na terenima omladinske škole, a povratak na njih posebno je značajan bio za trenera Vladana Milojevića.

Svojevremeno je on baš na tim terenima osvojio titulu sa omladinskom selekcijom kluba, pa je o tome i pričao u izjavi za klupski sajt.

- Prelep je osećaj ponovo raditi na terenima Omladinske škole. Zaista su mi emocije proradile, proveo sam ovde tri prelepe godine kao trener radio sam sa decom, svakodnevno radio dva puta dnevno sa njima i to je prelep osećaj. Došao sam pre treninga da vidim kakvi su uslovi za rad i sada imamo dva odlična terena sa veštačkom travom nove generacije i za moju ekipu je najbitnije da su u trenažnom procesu. Loše vreme i sneg nas ne remete, plan i program sprovodimo kako smo ga i zamislili - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.