Partizanovo zimsko pojačanje otkrilo s kim se najviše druži: U pitanju je igrač koga se mnogi Grobari ne bi setili na keca da je u klubu!
Danilo Pantić i Slobodan Urošević na meču protiv Viktorije, Foto: Dado Đilas

Shvata pritisak

Partizanovo zimsko pojačanje otkrilo s kim se najviše druži: U pitanju je igrač koga se mnogi Grobari ne bi setili na keca da je u klubu!

Urošević je u januaru uz Napretka prešao u Partizan i posle priprema na Kipru obezbedio je mesto u prvom timu

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević rekao je da je srećan što se po dolasku među crno-bele brzo izborio za mesto u prvom timu i da se nada da je opravdao poverenje.

Urošević je u januaru uz Napretka prešao u Partizan i posle priprema na Kipru obezbedio je mesto u prvom timu.

Slobodan Urošević se odmah po dolasku izborio za mesto u startnoj postavi
Slobodan Urošević se odmah po dolasku izborio za mesto u startnoj postavifoto: Dado Đilas

- Velika mi je čast što mi je ukazana prilika koju sam, nadam se, dobrom igrom opravdao. Bio je sjajan osećaj igrati dve evropske utakmice, kako u Humskoj tako i u Plzenju. Žao mi je što nismo prošli dalje, jer smo dali sve od sebe. Pritisak postoji, ali sam od početka karijere naučio da se nosim sa tim, pa mi ne predstavlja problem. Trudim se da uvek dam sve od sebe i da opravdam ukazano poverenje - rekao je Urošević za klupski sajt.

Partizan je trebalo u sredu da igra u Nišu protiv Radničkog, ali su sve utakmice 25. kola pomerene za subotu zbog snega i niskih temperatura.

Slobodan Urošević shvata kakav pritisak donosi igranje u Partizanu
Slobodan Urošević shvata kakav pritisak donosi igranje u Partizanufoto: Dado Đilas

- Dok sam igrao u Napretku mečevi protiv Radničkog su se smatrali derbijem. To je uvek bio težak protivnik za Napredak, ali je uvek postojao veliki motiv za pobedu. U Partizanu je svaka utakmica imperativ i nerešen rezultat nije dobar. Svaka ekipa sa nama igra iznad svojih mogućnosti, a Partizan u tom ritmu mora da bude u svakom kolu - rekao je levi bek.

Urošević je dodao da je atmosfera u klubu odlična i da su ga svi lepo prihvatili.

- Najviše se družim s Vladimirom Đilasom, ali sa svima imam odličan odnos. Očekivao sam da je atmosfera u ovako velikom klubu baš na tom nivou, ali nisam znao da ću se ovako brzo prilagoditi ekipi, što mi je posebno drago - naveo je on.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.