Stojković: Neka su bolji za toliko...
Filip Stojković na meču CSKa - Crvena zvezda, Foto: Fonet

IZNEO MIŠLJENJE

Stojković: Neka su bolji za toliko...

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige EvropE

Objavljeno: 21:51h

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je crveno-belima žao zbog poraza od CSKA i istakao da je njegov tim nezasluženo eliminisan iz Lige Evropa.

- Mislim da smo kao tim opet odigrali kako je šef zahtevao od nas. Imali smo šanse kao u prvoj utakmici. Eto, neka bude da su oni... Ne mogu da kažem da su bili bolji, ali neka budu bolji za taj gol koji ih je odveo u osminu finala - rekao je Stojković za Arenu sport.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige Evropa, pošto su u Moskvi izgubili od domaćeg CSKA sa 1:0 u revanš utakmici šesnaestine finala.

Jedini gol na stadionu VEB arena postigao je Alan Džagoev u 46. minutu. Prvi susret, igran 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, završen je bez golova.

- Žao mi je kao i svim momcima u svlačionici što nismo postigli taj gol... Nezasluženo ne idemo dalje, ali okrećemo se prvenstvu i toj borbi za titulu - rekao je Stojković.

- Promašili smo to što nismo smeli da promašimo. Šef nam je rekao: 'Glavu gore, momci, idemo dalje'. Preostaje nam ta borba za titulu u koju ulazimo 200 odsto - dodao je Stojković.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle finala Kupa Koraća

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.