DŽAJA JE LEGENDA GDE GOD SE POJAVI! Ruski fotograf oduševio Zvezdinu zvezdu i poklonio mu sliku sa oproštajnog meča Lava Jašina! (FOTO)
Poklon za Dragana Džajića u Moskvi, Foto: Damir Dervišagić

FUDBALSKI BOG

DŽAJA JE LEGENDA GDE GOD SE POJAVI! Ruski fotograf oduševio Zvezdinu zvezdu i poklonio mu sliku sa oproštajnog meča Lava Jašina! (FOTO)

Zahavljujući ovim fotografijama, setio sam se i Šesternjova, kao veliko ime ruskog fudbala

Objavljeno:

Najboljeg srpskog fudbalera u 20. veku Dragana Džajića, legendu Crvene zvezde, dočekalo je prijatno iznenađenje u Moskvi gde je doputovao kao deo ekspedicije crveno-belih na meču protiv CSKA.

U hotelu gde je smešten Zvezdin tim, Džajića je sačekao jedan ruski fotograf koji mu je poklonio uramljene fotografije - sa utakmice Jugoslavije i Sovjetskog saveza i dueli sa čuvenim Albertom Šesternjovom, kao sa oproštajne utakmice Lava Jašina, gde je "Džaja" igrao za Tim sveta.

foto: FK Crvena zvezda

- Nemam reči koje bi opisale koliko mi znači to što me se u Moskvi i danas sećaju i to što sam dobio ovakav poklon. Ovo su veoma značajne fotografije, sa oproštaja Lava Jašina pogotovo. Zahavljujući ovim fotografijama, setio sam se i Šesternjova, kao veliko ime ruskog fudbala. Bila mi je čast da igram protiv njega, a naravno, presrećan sam što sam dobio ovako vredan i značajan poklon - rekao je Džajić.

BONUS VIDEO: Miroslav Vulićević pred put u Češku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.