PAKAO ZA PARTIZAN: Nimalo dobre vesti ne stižu iz Zemunela!
Partizan će morati na Viktoriju bez kapitena Vulićevića, Foto: Dado Đilas

Nikako dobro za meč sezone

PAKAO ZA PARTIZAN: Nimalo dobre vesti ne stižu iz Zemunela!

Uprkos tome što su se od povreda oporavili Ostojić, Ožegović i Zdjelar, Miroslava Đukića je sada sačekala nova loša vest

Objavljeno:

Nema kraja glavobolji Miroslava Đukića prouzrokovanoj kadrovskim problemima u timu.

Partizan se našao u nebranom grožđu pred put na utakmicu decenije u Češkoj protiv Viktorije iz Plzenja.

Defanzivni deo tima ove zime još od priprema nikako da izdrži više od jedne utakmice zajedno na terenu, a najveći problem sada predstavlja povreda kapitena Miroslava Vulićevića.

Miroslav Vulićević je dožieo težu distorziju zgloba
Miroslav Vulićević je dožieo težu distorziju zglobafoto: Dado Đilas

On je u Lučanima dobio udarac i doživeo distorziju zgloba, a kako saznaje "Mozzart sport" izgleda da je povreda teže prirode i manje su šanse od polovičnih da se on nađe u timu u četvrtak uveče.

U utorak neće uopšte trenirati, a tek na licu mesta na treningu u sredu uveče u Plzenju će pokušati, pa ako bude izdržao onda će biti u timu, mada prognoze ne daju nadu za tako nešto.

Samim time se stvorio problem sa kompletnom defanzivom, jer je štoper Milan Mitrović "pocrveneo" u Beogradu i nema pravo nastupa na ovom susretu, pa se postavlja pitanje i ko će biti u štoperskom paru sa Nemanjom R. Miletićem.

Bojan Ostojić se tek nedavno oporavio od povrede
Bojan Ostojić se tek nedavno oporavio od povredefoto: Beta

Dobra vest jeste što se oporavio od povrede Bojan Ostojić, ali on je propustio skoro pa kompletan drugi deo priprema i tek pre nekoliko dana počeo je da trenira punim intenzitetom.

Poziciju centralnog defanzivca bi mogli da popune i Marko Jevtović i Nemanja G. Miletić koji je to igrao u Lučanima u nedelju, ali bi ovaj potonji usled povrede Vulićevića mogao i da uskoči na poziciju desnog beka, iako je u principu po vokaciji njegovo mesto uz levu stranu terena.

Dobra vest jeste sigurno da se oporavio Saša Zdjelar i on bi trebalo uz Danila Pantića da zaigra na mestu defanzivnih veznih, kao i napadač Ognjen Ožegović.

BONUS VIDEO: Milan Mitrović posle utakmice sa Viktorijom iz Plzenja

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.