Gončarenko razjasnio sve! Evo da li će doći do odlaganja meča CSKA - Zvezda! (FOTO)
Viktor Gončarenko ne planira od starta krene u ofanzivu, Foto: Fonet

OČEKUJE SE PRAVA BITKA

Gončarenko razjasnio sve! Evo da li će doći do odlaganja meča CSKA - Zvezda! (FOTO)

Moramo da budemo svesni da je protivnik jako opasan i da ume da igra na kontranapade

Objavljeno: 15:53h

Ekspedicija Crvena zvezde je doputovala u Moskvu na revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv CSKA koji će se odigrati u sredu od 18 časova na VEB areni.

Trener moskovskog tima Viktor Gončarenko kaže da rezultat iz prvog meča više odgovara njegovom timu i da je tradicija na njihovoj strani.

- Treba da znate da je rezultat 0:0 najneprijatniji za ekipu koja gostuje u revanšu. Statistika pokazuje da ekipe koji igraju revanš kod kuće češće prolaze dalje. Ipak, moramo da budemo svesni da je protivnik jako opasan i da ume da igra na kontranapade. Imaju jako dobro postavljenu igru - rekao je Gončarenko za ruske medije.

Aleksandar Pešić u duelu sa igračima CSKA
Aleksandar Pešić u duelu sa igračima CSKA foto: Fonet

Ruski tim strepi pred dolazak Zvezde koja ove sezone nije izgubila u gostima u Ligi Evrope, a nije ni gol primila. Beloruski trener ne obećava totalnu ofanzivu od starta.

- Jasno je da ćemo na našem terenu morati da napadnemo, ali isto tako moramo da vodimo računa da rival ne iskoriste svoje najveće prednosti. Postoje razne opcije: da napadnemo od prvog minuta ili da postepeno povećavamo pritisak tokom utakmice. Videćemo... Važno je da ispravno odgovorimo na ono to se desilo u prvoj utakmici

A, što se tiče odlaganja utakmice, bio je sasvim jasan.

- Imam iskustva sa utakmicama koje su igrane na -15, ali na terenu je toplije, s obzirom da postoji grejanje, biće veliki broj gledalaca, zatvoren stadion. Da, biće možda problema sa odskakanjem lopte, ali mislim da će igrači uspeti da se prilagode uslovima - istakao je Gončarenko i rasklonio sve dileme oko odlaganja meča.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.