POLA MILIONA, BATO! Fudbalerima VBA određena kazna zbog krađe taksija u Barseloni! (FOTO)
Geret Beri će sa saigračima morati da plati kaznu u vidu oduzimanja plate, Foto: Fonet

MANGUPI

POLA MILIONA, BATO! Fudbalerima VBA određena kazna zbog krađe taksija u Barseloni! (FOTO)

Po izlasku iz istog oni su primetili da vozač nije u kolima, pa su sami ušli u njih, i sa njegovim automobilom se odvezli u hotel

Objavljeno:

Fudbalski klub Vest Bromvič Albion odlučio je da kazni fudbalere koji su učestvovali u krađi taksija oduzimanjem dve nedeljne plate, što je oko pola miliona evra.

Kapiten tima Džoni Evans, Džejk Livermor, Geret Beri i Boaz Mihil su rešili da pobegnu u sred noći iz karantina u Barseloni, kako bi otišli na u restoran brze hrane. Istraga španske policije je pokazala da su oni hteli u noćni provod, ali pošto je već sve bilo zatvoreno, taksisti su rekli da ih odveze do jednog restorana sa brzom hranom.

Po izlasku iz istog oni su primetili da vozač nije u kolima, pa su sami ušli u njih, i sa njegovim automobilom se odvezli u hotel, gde su se potom pravili kao da se ništa nije dogodilo. Krađa vozila je prijavljena, a četvorica fudbalera su uputila javno izvinjenje za napravljeni nestašluk.

Ovaj poslednjeplasirani klub u Premijer ligi je po povratku sa mini priprema u Španiji ispao od Sautemptona u FA kupu, a u subotu ga očekuje prvenstveni duel sa Hadersfildom, direktnim konkurentom u borbi za opstanak.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.