Džerard priznao koje ljude iz engleskog fudbala ne voli: Njih dvojicu ne mogu da podnesem!

A ima i dobre razloge

Džerard priznao koje ljude iz engleskog fudbala ne voli: Njih dvojicu ne mogu da podnesem!

Legendarni kapiten Liverpula otkrio je neke nove detalje iz svoje karijere u najnovijoj knjizi
Objavljeno: 12:25h

Legendarni fudbaler Liverpula Stiven Džerard koji je prošlog leta napustio Englesku i preselio se u Los Anđeles Galaksi napisao je novu knjigu o svojoj karijeri, a u njoj je otkrio i koja dva čoveka iz engleskog fudbala "ne može da podnese". Još jedna autobiografska knjiga o čoveku koji uživa ogromno poštovanje i kod protivničkih navijača (setite se samo njegovog poslednjeg meča protiv Čelsija), otkrila je neke tajne o kojima do sada nije pričao a jedna od njih je i ta da su sudija Martin Etkinson i bivši vršilac dužnosti selektora Engleske Stjuart Pirs, likovi koje ne voli.

Kako je otkrio u svojoj knjizi postoje dva razloga zašto je ugledni arbitar najnepoželjnija osoba koju želi da sretne. Prvi je taj da je on delio pravdu u onom čuvenom meču protiv Čelsija kada se Džerard okliznuo, a posle te njegove greške Demba Ba je dao gol koji je označio i kraj nada Liverpula da mogu do titule. - Nije mi se svideo njegov pogled - napisao je Džerard u svojoj knjizi o reakciji sudije posle tog događaja.

Drugi jeste to što ga je isključio posle samo 38 sekundi na njegovom poslednjem duelu protiv Mančester junajteda i zbog toga ga kako je sam naveo "ne podnosi"
oduzeo kapitenski traku Džerardu, ali ono što je najviše tada zabolelo Stivi Džija jeste što mu je tu odluku saopštio u toaletu hotela

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.