Leonardo opet usijao Instagram! Grobari, ovo ćete verovatno želeti da pročitate! (FOTO)
Leonardo na Derbiju, Foto: Filip Plavčić

KAO U STARA DOBRA VREMENA...

Leonardo opet usijao Instagram! Grobari, ovo ćete verovatno želeti da pročitate! (FOTO)

U utorak su se pojavile informacije oko njegovog mogućeg povratka u Partizan, a sada se najbolji stranac u istoriji crno-belih oglasio

Objavljeno: 22:01h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura objavio je da je i dalje u kontaktu sa Brazilcem Leonardom da Silva Souzom, koji je trenutno igrač Al Ahlija, za koji nije igrao nijedan meč dva meseca.

Na teren se vratio pre par dana, u derbiju sa Al Itihadom (0:0), kada je odigrao samo 11 minuta i za to vreme zaradio žuti karton.

Mladi funkcioner crno-belih istakao je čak i da povratak u redove crno-belih ne bi bio potpuno nerealna opcija.

A, Leo kao da je čuo te reči, pa se veoma brzo latio Instagrama, i navijačima Al Ahlija priredio nešto slično što je letos priređivao Grobarima.

- Ne dajte ljudima da vas nateraju da odustanete od onoga što najviše želite u svom životu. Verujte. Borite se. I iznad svega, budite srećni - napisao je Leonardo u jučerašnjoj poruci, osvavljajući nam da protumačimo da li je zaista srećan u svom sadašnjem klubu.

A, nekoliko dana ranije, takođe se latio virtuelnog "pera".

- Ja sam takav i niko me neće promeniti. Želim da budem srećan. Šta god da se dešava, učinite sve da vam dan bude najbolji - napisao je tom prilikom.

U komentarima nam pišite šta vi mislite o ovim rečenicama... Budi li se nada u navijačima Partizana da bi opet mogli da vide najboljeg stranca u svom timu?

BONUS VIDEO: Gest Novice Veličkovića prema obe frakcije Grobara posle pobede nad Megom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.