Terzić je za njega rekao da je srpska verzija Ronalda: Sad mora na probi u superligašu da se bori za ugovor! (FOTO)
Milan Senić je došao bio da bude budućnost Zvezde, prema rečima Terzića, Foto: Printscreen/Instagram/milan_senic

Nije se dokazao

Terzić je za njega rekao da je srpska verzija Ronalda: Sad mora na probi u superligašu da se bori za ugovor! (FOTO)

Izgleda da je u stvari više podsećao na slavnog Portugalca po aktivnosti na Instagramu

Objavljeno:

Fudbalska Srbija a posebno navijači Crvene zvezde su sa nevericom prihvatili izjavu Zvezdana Terzića na početku zimskih priprema prošle godine kada se na spisku pojačanja pojavilo ime do tada ne previše poznatog Milana Senića.

I ispostavilo se da su na neki način bili u pravu, iako je generalni direktor crveno-belih tada bez imalo ustručavanja uporedio tog momka sa Kristijanom Ronaldom, tačnije predstavio ga kao srpsku verziju.

- Podseća na Kristijana Ronalda, po poziciji na kojoj igra i po izgledu. Mnogo očekujemo od njega - rekao je Terzić pre nešto više od godinu dana.

A post shared by Milan Senic (@milan_senic) on

I ono jeste Senić došao sa zavidnim pedigreom, kao produkt omladinske škole Bajera iz Leverkuzena, ali to na terenu nije uspeo nimalo da opravda, pa je odmah posle zimskih priprema poslat na pozajmicu u OFK Beograd.

Tamo se nije naigrao, a prethodnu jesen je bio pozajmljen Šiofoku, da bi u jednom trenutku odlučio da raskine ugovor sa crveno-belima i sada će svoju fudbalsku sreću pokušati da nađe u Spartaku iz Subotice.

A post shared by Milan Senic (@milan_senic) on

Međutim, pre toga će morati da prođe probu u klubu sa severa Srbije kako bi uopšte potpisao ugovor, pa tek onda pokušati da se nametne za minute u prvom timu.

BONUS VIDEO: PIKSI I MARADONA DA MU POZAVIDE: Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković postigao gol kakav daju samo velemajstori

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.