ZVEZDA USPELA U NEMOGUĆOJ MISIJI: Kupljen zlatni Orlić, u petak potpisuje!
Crvena zvezda je uspela da otkupi Srđana Babića, Foto: Fonet/aleksandar Koković

Uspešni pregovori

ZVEZDA USPELA U NEMOGUĆOJ MISIJI: Kupljen zlatni Orlić, u petak potpisuje!

Crveno-beli su uspeli da obezbede takoreći prvo letnje pojačanje već sada

Objavljeno: 13:13h

Nema kraja sjajnim vestima za Crvenu zvezdu i njene navijače ovog ponedeljka.

Nakon što je UEFA prihvatila žalbu i dozvolila da se meč protiv CSKA igra pred navijačima, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić je saopštio nove odlične vesti.

Prva glasi da je klub uspeo u pregovorima sa Real Sosijedadom da otkupi ugovor Srđana Babića, zlatnog "orlića" sa Novog Zelanda, koji je bio do sada na jednogodišnjoj pozajmici na Marakani.

Srđan Babić će biti u punom vlasništvu Crvene zvezde
Srđan Babić će biti u punom vlasništvu Crvene zvezdefoto: AP

Crveno-beli su uspeli da postignu dogovor sa klubom iz San Sebastijana o obeštećenju od 800.000 evra koje će biti isplaćeno u četiri rate, što je veliki uspeh pregovaračkog tima s obzirom na to da je klauzula u ugovoru bila na 2 miliona evra.

- Otkupili smo ugovor Babića od Real Sosijedada. Uspeli smo za 800 hiljada evra u četiri rate. Dobiće prednost, jer će potpisati ugovor sa četiri godine čim se vratio u Beograd. On je naučio veliku školu, mnogo je napredovao u poslednje dve godine. Nije isti Babić od pre dve godine - rekao je Terzić novinarima u Antaliji, a prenosi "Mozzart sport".

Zvezdan Terzić je najavio da će ugovori biti ponuđeni i Adžiću, Donaldu i Le Taleku
Zvezdan Terzić je najavio da će ugovori biti ponuđeni i Adžiću, Donaldu i Le Talekufoto: Nebojša Mandić

Ipak, to nije kraj, jer je najavljeno da će novi ugovor uskoro potpisati veliki talenat i zalog za budućnost Luka Adžić.

Uz sve to je najavio da će Zvezda pokušati u junu da zadrži Mičela Donalda i Damijana Le Taleka i ponuditi im tada nove ugovore, pošto im aktuelni ističu u tom trenutku, a ove zime nisu hteli da napuste Marakanu.

- Ispoštovaćemo Le Taleka i Donalda, u junu ćemo im ponuditi nove ugovore. Oni misle da mogu mnogo više, jer su odbili PAOK i Dinamo iz Moskve - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle derbija

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.