OGROMNO POJAČANJE PRED CSKA! Navijači Zvezde imaju čemu da se nadaju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

LEPE VESTI

OGROMNO POJAČANJE PRED CSKA! Navijači Zvezde imaju čemu da se nadaju! (FOTO) (VIDEO)

Naši navijači su uvek neverovatni...

Objavljeno: 14:41h

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći povredio se u sredu tokom prijateljske utakmice portiv Sileksa, a je doputovao u Beograd kako bi se što pre i što bolje oporavio i spremio za nastavak sezone.

Da fudbaleri crveno-belog tima nigde ne mogu da prođu neopaženo pokazalo je nekoliko roditelja koji su čekali svoju decu na aerodromu ''Nikola Tesla''. Svi su već na svojim telefonima imali fotografije sa Boaćijem nastale u Istanbulu neposredno pred ukrcavanje.

Golgeter Crvene zvezde iako povređen i ovoga puta nasmejan se pojavio na dolaznom terminalu:

- Sutra me čeka dodatno snimanje noge kako bi imao što bolje informacije pred prvu terapiju koju imam zakazano odmah nakon toga. Verujem da ću već za 10 dana biti spreman na terenu - prve su reči Ričmonda nakon dolaska u Beograd.

Svi oni koji su gledali prenos utakmice protiv Sileksa zabrinuli su se kada su videli da Boaći ne može da nastavi meč. Od tog trenutka počeli su da šalju poruke podrške i sa željama za što brži oporavak:

- Naši navijači su uvek neverovatni. Ta ljubav koju mi pružaju od dana kada sam došao u klub je sjajna. Hvala im na svim porukama i poručujem im da ću se vratiti vrlo brzo, eto mene uskoro na terenu - kroz osmeh govori Boaći.

foto: Dado Đilas

Njegove saigrače očekuje još nekoliko dana priprema i dva kontrolna meča koja će morati da odigraju bez njega:

- I oni su bili jako dobri prema meni kad sam se povredio. Mogu da im kažem da je moje telo ovde u Beogradu, ali duhom sam uz njih u Antaliji. Želim da daju sve od sebe u narednim danima i da se što bolje spreme za utakmice koje nas očekuju. Kada se vrate ja ću ih sačekati oporavljen i zajedno ćemo ići u nove mečeve koji slede - zaključuje Boaći.

BONUS VIDEO: Dušan Alimpijević posle žreba za Kup Radivoja Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.