POJAČANJA NA MARAKANI! Dva ultratalenta stižu u Zvezdu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

dobar posao

POJAČANJA NA MARAKANI! Dva ultratalenta stižu u Zvezdu! (FOTO)

Po povratku rukovodstva Crvene zvezde iz Antalije ugovorićemo sve detalje

Objavljeno: 15:44h

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Antaliji, ali u klubu sa Marakane užurbano rade na dovođenju igrača u prelaznom roku.

Da u taboru jesenjeg prvaka misle i o budućnosti, potvrđuju primeri da Uroš Račić, Luka Adžić i tinejdžeri Dejan Joveljić i Strahinja Eraković uveliko treniraju sa prvim timom, a prva dvojica su se već igrački i afirmisali.

foto: Nebojša Mandić

Sa Crvenom zvezdom su prethodnih dana trenirali i kadetski reprezentativci Andrija Milić i Veljko Jovanović. Fudbaleri Jagodine rođeni 2001. godine predstavljaju budućnost srpskog fudbala.

- Zadovoljili su kriterijume trenera trofejnog kluba. Po povratku rukovodstva Crvene zvezde iz Antalije ugovorićemo sve detalje oko prelaska talentovanih fudbalera na Marakanu. Sigurno će postati članovi Crvene zvezde, sada ili za šest meseci to je stvar dogovora. Postoji mogućnost da potpišu za crveno-bele, a da u prolećnoj sezoni brane boje Jagodine u Prvoj ligi. Ako čelnici Zvezde to žele, već u ovom prelaznom roku preseliće se u Beograd u kadetsku i omladinsku ekipu – rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović za "Žurnal".

foto: Fonet

Milić važi za jednog od najtalentvanijih igrača u Srbiji, na poziciji zadnjeg i ofanzivnog veznog deluje bez greške, a i "slobodnjaci" su mu uža specijalnost. Sa druge strane, Jovanović je napadač i u jesenjoj sezoni bio je najbolji strelac.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle žreba za Žućkovu levicu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.