PAKAO U HUMSKOJ: Partizan u jednom danu ostao bez 1.3 miliona evra! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

SKUPILI SE DUGOVI

PAKAO U HUMSKOJ: Partizan u jednom danu ostao bez 1.3 miliona evra! (VIDEO)

Crno-beli su, kako je objasnio potpredsednik prof. dr Vladimir Vuletić, pod pretnjom odizmanja šest bodova isplatili menadžeru Serđu Bertiju 500.000 evra, a sada je stiglo na naplatu još nešto

Objavljeno:

Partizan je u završnici januara morao duboko da zavuče ruku u džep. I da na sto istrese 1.300.000 evra. Praktično, u jednom danu.

Crno-beli su, kako je objasnio potpredsednik prof. dr Vladimir Vuletić, pod pretnjom odizmanja šest bodova isplatili menadžeru Serđu Bertiju 500.000 evra i tako se rešili duga nastalog u vreme predsedničkog mandata Dragana Đurića.

A onda su servisirali svoje obaveze prema Slovanu, na ime transfera Sejdube Sume, prenosi "Mozzartsport".

Kad je Gvinejac prošlog leta dolazio u Humsku napravljen je dogovor sa slovačkim klubom po kome se obeštećenje isplaćuje u ratama. Prvu, u iznosu od oko 400.000 evra, prvak Srbije regulisao je čim je omaleni vezista zadužio dres Parnog valjka. Rok za drugu bio je 1. februar i dva dana pre isteka Partizan je uplatio još 800.000 evra. To dalje znači da je ostalo da se isplati još jedna tranša u vrednosti od oko 450.000 evra, jer ukupno obeštećenje za Sumu iznosilo je 1.650.000 evra.

I još nešto: jedna od klauzula ugovora odnosila se na eventualni plasman kluba iz Humske 1 u grupnu fazu Lige Evrope, što se posle dvomeča sa Videotonom i desilo, zbog čega je Slovanu pripalo dodatnih 200.000 evra...

BONUS VIDEO: Grobari pevaju "Ti si zvezdin četnik Omiću"

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.