ZAMALO ŠOK TRANSFER: Zvezdi na sto stavljeno 6 miliona, malo je falilo da prihvati i proda igrača koji nikako nije bio u planu za to!
Crvena zvezda zamalo da ostane bez jednog od glavnih igrača, Foto: Dado Đilas

Ovo bi bilo iznenađenje

ZAMALO ŠOK TRANSFER: Zvezdi na sto stavljeno 6 miliona, malo je falilo da prihvati i proda igrača koji nikako nije bio u planu za to!

Dugo su razmišljali i razmatrali, jer situacija sa finansijama sada već nije više dobra, i zamalo su pritali

Objavljeno:

Dramatičnih 48 sati je bilo u Antaliji na pripremama Crvene zvezde kada je iz Bundeslige stigla neočekivana ponuda.

Štutgart je dobrano zagrizao za jednog od najboljih igrača crveno-belih protekle jeseni i jednog od najvećih bisera kluba, Nemanju Radonjića.

Nemanja Radonjić je bio na putu ka Nemačkoj u jednom trenutku
Nemanja Radonjić je bio na putu ka Nemačkoj u jednom trenutkufoto: Dado Đilas

Nakon što im je u decembru glatko odbijena ponuda od 5.000.000 evra, sada su je pojačali za dodatni milion i bacili u rebus čelnice kluba iz Ljutice Bogdana, koji su ozbiljno razmatrali da je prihvate, saznaje "Mozzart sport".

Razlog za to jeste što se finansijske obaveze nagomilavaju, a planirane prodaje ove zime ne idu po planu. Gelor Kanga gotovo sigurno ostaje do leta i isteka ugovora, kao i Le Talek i Donald, što znači da se za njih neće dobiti obeštećenje, dok još nije stigla ponuda za Ričmonda Boaćija koja zadovoljava apetite rukovodstva crveno-belih.

Nemanja Radonjić nije bio na prodaju prema rečima Zvezdana Terzića
Nemanja Radonjić nije bio na prodaju prema rečima Zvezdana Terzićafoto: Fonetap

A novac im je neophodan i to je ono što su pokušale da iskoriste "švabe" slanjem ove ponude, te samim time naterale sportski sektor na ozbiljno razmišljanje, iako je generalni direktor Zvezdan Terzić još odavno izjavio da mladi Radonjić nije na prodaju i da ga vide kao jednog od najjačih aduta za napad na Ligu šampiona.

Tu je postojala i prepreka u njegovom ugovoru, jer je on na pozajmici iz Rome, ali je u međuvremenu ubačen aneks prema kome Zvezda može da ga proda, ali da dobije samo 60% od transfera (da je prihvaćeno dobili bi tek 3.600.000 evra).

Nemanja Radonjić je prethodne jeseni pokazao u kakvog igrača bi mogao da izraste
Nemanja Radonjić je prethodne jeseni pokazao u kakvog igrača bi mogao da izrastefoto: Dado Đilas

I malo je falilo da se to dogodi, ali je ipak u poslednjem trenutku odlučeno da se ponuda Štutgarta odbije, jer smatraju Radonjića dragocenim igračem za prolećne bitke, ali i za "zlatnu koku" u nekoj budućnosti.

Ipak, možda "švabe" zbog celokupne situacije odluče da još malo sačekaju i onda upute ponudu koja neće moći da se odbije.

BONUS VIDEO: NEMANJA MATIĆ POSTAO ZVEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: Ibrahimović nahvalio Srbina! A evo i zašto

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.