CILJ JE DRUGA FAZA! Futsal reprezentacija u utorak počinje takmičenje na EP protiv Slovenije! (FOTO)
Foto: Fonet

SKROMNO

CILJ JE DRUGA FAZA! Futsal reprezentacija u utorak počinje takmičenje na EP protiv Slovenije! (FOTO)

Srbija će prvog dana takmičenja igrati protiv domaćina, od 18 časova, dok je meč sa Italijom na programu u četvrtak od 20.45 sati

Objavljeno:

Futsal reprezentacija Srbije u utorak počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji. "Orlovi" će igrati u grupi A zajedno sa domaćinom Slovenijom i Italijom.

Selektor Srbije Goran Ivančić rekao je da je prvi cilj da se prođe grupa. - Aca Kovačević nam je iz Arene ostavio zadatak. Srbija je tada ostvarila istorijski rezultat osvojivši četvrto mesto. Sada je, naravno, drugi ambijent, ne igramo na domaćem parketu, ali želja je ista, hoćemo da se pokažemo u dobrom svetlu - rekao je Ivančić, prenosi Fudbalski savez Srbije. Srbija će prvog dana takmičenja igrati protiv domaćina, od 18 časova, dok je meč sa Italijom na programu u četvrtak od 20.45 sati. - Želimo da prođemo grupu, a ukoliko u tome uspemo čekaju nas srebrna i bronzana selekcija sa minulog prvenstva u Beogradu, Rusija ili Kazahstan. Idemo korak po korak, sada razmišljamo samo o Sloveniji - naveo je selektor.

foto: Fonet

Srbija je na prethodnom prvenstvu Evrope, odigranom 2016. godine u Beogradu, postigla svoj najveći uspeh plasmanom u polufinale i osvajanjem četvrtog mesta. Igrač koji je odigrao najviše utakmica u dresu reprezentacije, Slobodan Rajčević, spreman je za svoje peto učešće u završnici kontinentalnog takmičenja. - Od Portugala i našeg prvog učešća u završnici prvenstva Evrope mnogo toga se promenilo. Ranije se mnogo toga baziralo na drugarstvu, atmosferi koja je, naravno, uvek bitna, a ono što pravi razliku u odnosu na ta naša prva iskustva, jeste - profesionalizam. Za sve je potrebno vreme. Uglavnom nadam se dobrom rezultatu i u Sloveniji, plasmanu u nokaut fazu - rekao je Rajčević.

Selekciju Srbije u Sloveniji će predstavljati: Miodrag Aksentijević, Marko Perič, Nikola Matijević, Stefan Rakić, Vladimir Milosavac, Denis Ramić, Dragan Tomić, Andrija Stanković, Marko Radovanović, Mladen Kocić, Miloš Simić, Nemanja Momčilović, Slobodan Rajčević i Jakov Vulić.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle meča sa Olimpijakosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.