Gol i dve asistencije Bena na debiju, ali... Užasne vesti za Zvezdu stižu sa pripremne utakmice sa BASK-om! (VIDEO)
FK Crvena zvezda - proslava gola protiv BASK-a, Foto: Printscreen/youtube

PRIPREME CRVENO-BELIH

Gol i dve asistencije Bena na debiju, ali... Užasne vesti za Zvezdu stižu sa pripremne utakmice sa BASK-om! (VIDEO)

Crveno-beli su izgleda ostali bez jednog od najboljih igrača pred narednu polusezonu

Objavljeno: 15:15h

Crvena zvezda je slavila i u drugoj pripremnoj utakmici sa beogradskim srpskoligašima. Ovoga puta, rezultatom 4:1 nad BASK-om sa Careve ćuprije.

El Fardu Ben se na fantastičan način predstavio beogradskoj publici. Momak sa Komorskih Ostrva igrao je na poziciji desnog krila. Imao je nekoliko zapaženih prodora a učinak je upotpunio sa dve asistencije i golom u finišu.

Dva pogotka postigao je i Ričmond Boaći, jedan je dodao Milić, a Gelor Kanga nije bio u protokolu, već je utakmicu posmatrao sa tribina u društvu svog menadžera.

Moglo se načuti da su oživljeni pregovori sa Spartom, o čemu je Espreso već pisao, pa je pod velikim znakom pitanja Gabončev odlazak na drugi deo priprema - u Antaliji, tako da i pored lepih vesti poput Benovog učinka i prodornosti, mora se reći da je ovo jedan od glavnih utisaka.

CRVENA ZVEZDA: Borjan (od 60.Stanković) - Stojković, La Telak (od 60.Eraković), Babić, Anđelković (od 46. Hajdin) - Račić (od 60.Ivan Ilić), Krstičić (od 60. Veljko Nikolić) - Ben, Milić (od 46. Milijaš), Radonjić (od 60.Joveljić) - Boaći (od 60.Pavkov).

BASK: Minić - Bajković, Mirković, Pavlović, Milanović - Stupar, Paranos, Todorović, Cvetanović, Mehmedović - Stojanović. Igrali su još: Milojević, Bajić, Kostić, Jevremović, Vujadinović, Nikolić, Stanimirović, Aksentijević, Vignjević.

BONUS VIDEO: Dule Savić kao Putin: Legenda Crvene zvezde se valjala u snegu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.