KONAČNO! Partizan doveo Ivanovića, Iliev oduševljen, a mladi fudbaler kao iz topa: Hoću veliku karijeru, zato sam i došao! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Partizan

ZAVRŠENA SAPUNICA

KONAČNO! Partizan doveo Ivanovića, Iliev oduševljen, a mladi fudbaler kao iz topa: Hoću veliku karijeru, zato sam i došao! (FOTO) (VIDEO)

On je dobio titulu najboljeg igrača u izboru zajednice Super lige

Objavljeno:

Dosadašnji fudbaler subotičkog Spartaka,Đorđe Ivanović i zvanično je potpisao ugovor sa šampionom Srbije ekipom Partizana. Ugovor sa crno-belima potpisao je na 4 godine, a medijima ga je predstavio sportski direktor Ivica Iliev.

Ivanović je u protekloj polusezoni postigao 11 golova i jedan je od najzaslužnijih za odlične rezultate Spartaka koji se trenutno nalaze na trećem mestu iza večitih rivala.

Prva izjava mladog Ivanovića bila je:

- Hoću veliku karijeru i zato sam ovde i došao!

On je dobio titulu najboljeg igrača u izboru zajednice Super lige, a spreman je da igra bilo gde. - Najviše mi odgovara da igram iza špica, ali mogu da igram bilo šta u napadu, krilo, polušpica, špica...šta god se bude tražilo od mene, to ću igrati - rekao je on.

Dugo su trajali pregovori sa Spartakom, a igrača su tražili i klubovi iz inostranstva, ali je igrač hteo samo u Partizan. - Dugo je trajalo, ali sada mogu mirno da spavam. Ovo je bila moja želja, nisam hteo nigde drugde da idem. Mnogo mi je bilo lakše kad sam završio -rekao je Ivanović.

foto: Filip Plavčić

Iliev je blistao, rekavši da je odavno želeo ovog igrača. - Ono što mene raduje, kao i svakog navijača Partizana, što je on odbio veliki broj ozbiljnih ponuda koje su bile mnogo unosnije od naše. On nijednog trenutka nije trgovao tim ponudama, sve što smo dogovorili prvog dana je ostalo do kraja. Od kada je dao reč da će igrati samo za Partizan, ostao je dosledan, izdržao je sve pritiske koje da ne dođe u Partizan. On je najzaslužniji za dolazak u Partizan. Ljubav prema klubu je pokazao od početka. On je najsvetliji primer kako treba da razmišlja igrač kod nas. Nije jurio da ode iz zemlje po svaku cenu, već je znao da je jedini put velike karijere iz Partiana. On je budućnost kluba i naše reprezentacije - rekao je Iliev

BONUS VIDEO: Nemanja Dangubić posle poraza od Himkija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.