Inter pozajmio igrača Barselone, a svi su ubeđeni da otkupna klauzula nikad neće biti aktivirana! (FOTO)
Rafinja Alkantara je stigao na šestomesečnu pozajmicu u Inter, Foto: Printscreen/Instagram/inter

Nerealni su uslovi

Inter pozajmio igrača Barselone, a svi su ubeđeni da otkupna klauzula nikad neće biti aktivirana! (FOTO)

Jednostavno obeštećenje je previsoko i potrebno je verovatno da se dogodi čudo pa da natera "neroazure" da toliko plate za njega

Objavljeno:

Slavni Inter se ove zime odlučio za drugačiju transfer politiku za razliku od drugih evropskih klubova. "Neroazuri" žele da dovode pojačanja samo na šestomesečne pozajmice.

Tako je posle Lisandra Lopeza iz Benfike, na isti način na "Đuzepe Meacu" stigao iz Barselone Rafinja Alkantara, mlađi brat Tijaga i sin čuvenog brazilskog reprezentativca Mazinja.

A post shared by Inter (@inter) on

Ovaj vihorni krilni fudbaler nije imao razvoj karijere kakav se očekivao nakon odličnog starta u prvom timu i talenta koji je pokazao u čuvenoj "La Masiji", a delom je zbog toga kriva i teška povreda koju je doživeo.

To je i razlog zašto nije bio u planovima Barselone, pa je odlazak u neku drugu sredinu gde može više da igra bio logičan izbor, a Inter će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor na leto po cenu od 35 miliona evra uz 3 miliona mogućih bonusa.

A post shared by Inter (@inter) on

Upravo ova klauzula je izazvala različite reakcije, jer mnogi smatraju da je to previsoka cena za igrača koji se do sada baš i nije dokazao, pa su mnogi mišljenja da mora čudo da se dogodi da bi ta klauzula uopšte bila aktivirana.

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins otišao do Delija posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.