RASIPA SE TIM PARTIZANA! Posle Evertona, još jedan oslonac ekipe napušta Humsku! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

MORALO JE I TO DA SE DESI

RASIPA SE TIM PARTIZANA! Posle Evertona, još jedan oslonac ekipe napušta Humsku! (VIDEO)

Englezi su spremni da Poljacima plate obeštećenje od preko dva miliona evra, a čim posao bude realizovan prelaze na „polje“ dovođenja standardnog fudbalera Partizana

Objavljeno:

Posle Brazilca Evertona koji je otišao u italijanski SPAL, Partizan bi u narednim danima mogao da ostane bez još jednog veznog fudbalera.

Kako HotSport saznaje, Marko Jevtović ima ponudu iz Poljske i poziv da se preseli u Leh iz Poznanja. Pregovori postoje još od decembra, a rasplet je moguće očekivati uskoro, pogotovo zato što je Darko Jevtić, Srbin rođen u Švajcarskoj i bivši fudbaler Bazela i Insbruka, na korak od odlaska u Birmingem.

Englezi su spremni da Poljacima plate obeštećenje od preko dva miliona evra, a čim posao bude realizovan prelaze na „polje“ dovođenja standardnog fudbalera Partizana.

Jevtović je u Humsku stigao pre dve i po godine iz Novog Pazara, a ugovor mu ističe na leto i ima dozvolu kluba da ode u inostranstvo. Imao je pozive iz Turske, još ranije, ali ako se kockice sklope, karijeru će nastaviti u Poljskoj.

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins posle meča Crvena zvezda - Himki

(Espreso.co.rs/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.