PARTIZAN ZAVRŠIO FANTASTIČNO POJAČANJE? Ostaje samo da se reši jedna začkoljica! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

RADI SE PUNOM PAROM

PARTIZAN ZAVRŠIO FANTASTIČNO POJAČANJE? Ostaje samo da se reši jedna začkoljica! (FOTO) (VIDEO)

Ivica Iliev je očigledno jako zagrizao za bivšeg igrača crno-belih, koji dugo nije bio bliži povratku u klub

Objavljeno:

Posle Slobodana Uroševića iz Napretka Partizan je blizu novog uspeha na transfer pijaci, pošto bi vrlo lako moglo da se desi da se bivši igrač kluba iz Humske vrati na mesto uspeha.

U pitanju je Nikola Aksentijević, o kom smo već pisali prethodnih mesec dana.

foto: Saša Pavlić Koky

Želja sportskog sektora srpskog prvaka je da se pojačanja aktuelnim prvotimcem Radničkog i u ovom trenutku sve tri strane su zainteresovane za dogovor. Kontakti na relaciji Topčidersko brdo - Čair su uspostavljeni, a kako se može čuti, velike su šanse da 25-godišnji defanzivac ponovo obuče dres kluba koji je nosio u dva mandata. Uz, razume se, bitan uslov: da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja, piše dobro obavešteni MOZZART Sport.

- Tačno je da postoji interesovanje klubova iz Srbije, ali i iz inostranstva za Nikolu Aksentijevića. Igrama u prvom delu sezone skrenuo je pažnju na sebe i možda je ovo pravi trenutak da promeni sredinu. Pogotovo što je pozvan za poslednju akciju reprezentacije i u planovima je za Mundijal. Pita se, naravno, i Radnički, a sam Nikola je trenutno posvećen pripremama ekipe iz Niša. Videćemo šta donose naredni dani - istakao je za MOZZART Aksentijevićev agent Ivica Pavlović.

Videćemo šta će se desiti sa ovim transferom, jer Partizan pored Vulićevića na desnom beku ima malog Luku Cucina, koji je više zalog za budućnost nego opcija za narednu polusezonu, tako da bi Nikolin dolazak u Humsku značajno rasteretio vremešnog zamenika kapitena crno-belih.

BONUS VIDEO: Intervju Ostoja Mijailović

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.