Pavkov posle povratka u Zvezdu: Zaslužio sam ovo!
Milan Pavkov se vratio u Crvenu zvezdu, Foto: Filip Plavčić

želi minutažu

Pavkov posle povratka u Zvezdu: Zaslužio sam ovo!

Konkurencija je u Zvezdi uvek oštra, to se očekuje od kluba sa ovakvim imenom i istorijom

Objavljeno: 16:39h

Na prozivci prvog tima Crvena zvezde našlo se i poznato lice – sa pozajmice iz Radničkog iz Niša vratio se Zvezdin špic Milan Pavkov. - Jako sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. U jesenjem delu šampionata sam na pozajmici odradio odličnu polusezonu i nadam se da ću se dobro pripremiti pa da i u Crvenoj zvezdi zabeležim što veću minutažu. Mislim da sam zaslužio svoju šansu. Svakom mladom igraču je izuzetno važno da igra, da ima veliku minutažu. Zato smatram da je odluka da odem u Radnički na pozajmicu bila dobra, tamo sam dobio šansu da igram i izuzetno sam zahvalan na tome – rekao je Pavkov.

Prva trojica najboljih strelaca Superlige Srbije su igrači Crvene zvezde – Pešić, Pavkov i Boaći.

- Konkurencija je u Zvezdi uvek oštra, to se očekuje od kluba sa ovakvim imenom i istorijom. Mora da bude teško da se izbori mesto u crveno-belom dresu, svi smo mi spremni na to. Uvek je lepo raditi sa tako uspešnim fudbalerima kao što su Pešić i Boaći, siguran sam da ćemo jedni od drugih moći mnogo da naučimo i da ćemo zajedno napredovati. Jako je važno da špicevi sarađuju i da su u svakom trenutku jedan uz drugog. Za napadača je najvažnije da postiže golove i zato moram da budem zadovoljan onim što sam postigao u jesenjem delu prvenstva. Radničkom nije najbolje krenulo na početku šampionata, ali na kraju smo bili znatno bolji, beležili smo pobede i sa njima su dolazili i golovi.

TRIPL-DABL MAGIČNOG JOKIĆA, SJAJNO VEČE BOGDANA: Srbi imali noć za nezaborav u najjačoj ligi na svetu! (VIDEO)

Nakon testova u Beogradu, izabranici Vladana Milojevića 14. januara kreću na put na Kipar.

- Pripreme su uvek teške, ako nisu takve onda nešto ne radimo dobro. Očekujem da ćemo odlično da se spemimo. Ukoliko budemo maksimalno pripremljeni ne brinem za rezultate, siguran sam da će oni doći. Pratio sam sve utakmice koje su moji saigrači igrali, bilo je fenomanalnih momenata i nadam se da ćemo nastaviti u istom maniru i u prolećnom delu šampionata – poručio je Pavkov.

BONUS VIDEO: Govor Vladana Milojevića na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.