Gde je i šta radi Boban Bajković? Evo ga, upravo je slomio srca Delijama! (VIDEO)
Boban Bajković sa Delijama, Foto: Saša Pavlić Koky

ZAŠTO TAKO RANO?!

Gde je i šta radi Boban Bajković? Evo ga, upravo je slomio srca Delijama! (VIDEO)

Svi poštovaoci karijere ovog golmana nadali su se da ovaj dan neće doći

Objavljeno:

Boban Bajković blizu je odluke da završi golmansku karijeru.

Nekadašnji golman Crvene zvezde mogao bi u 33. godini da okači rukavice o klin i posveti se trenerskom poslu. Poslednje tri sezone branio je u Belgiji i Azerbejdžanu, a uprkos dobrim odbranama, momak rođen na Cetinju smatra da je došlo vreme za penziju.

- Mislim da je gotovo! Blizu sam odluke da se penzionišem. Ma šta blizu, to je to... Jedino u slučaju da za nekoliko dana bude ponude koja bi mi odgovarala. Onda bih dobro razmislio - otkrio je za Kurir Boban Bajković i dodao:

KADA IGRAM PROTIV SRBIJE, FAMILIJA MI PRETI! Doneo je Sloveniji zlato na Eurobasketu, ali je prošao kroz PAKAO! (VIDEO)

- Kada sam uhvatio sebe da me mrzi da idem na treninge, shvatio sam da je kraj! Mnogi su mi pričali o tome, a nisam verovao. Onda sam sve to iskusio na sebi.

Boban Bajković
Boban Bajkovićfoto: Dado Đilas

Šta je još uticalo na veselog momka za ovako radikalnu odluku jer je u najboljim godinama za golmana, kada poseduje znanje i iskustvo?

- Iskreno! Otkada sam otišao iz Crvene zvezde, mnogo sam se ispraznio. Sve je to postalo posao, a Zvezda je za mene bila i ostala emocija. Samo sam za Crvenu zvezdu branio srcem. Bilo mi je lepo u Lirsu i Nefčiju, šta lepo, super! Ali, nekako bez ljubavi, a to ne volim. To nisam ja.

Tako da, ukoliko se iko od Delija nadao da će Bajko da se kad-tad vrati među stative na Marakani, od toga neće biti ništa!

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle pobede nad Litvancima

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.