NOVE TURBULENCIJE U SRPSKOM FUDBALU! Spartak prijavio Vojvodinu policiji! (FOTO)
Foto: Beta

SPORNO JE 88.000 evra

NOVE TURBULENCIJE U SRPSKOM FUDBALU! Spartak prijavio Vojvodinu policiji! (FOTO)

Obavešteno je i Odeljenje za privredni kriminal...

Objavljeno:

Spartak iz Subotice je prijavio Vojvodinu policiji, jer smatraju da su oštećeni za transfer bivšeg igrača Vladimira Kovačevića, koji je prešao u Kortrijk.

Prijava koju je potpisao prvi čovek Spartaka Dragan Đorđević je prosleđena i Odeljenju za privredni kriminal.

U prijavi koju se navodi da je klub sa samog severa naše zemlje oštećen za 88.000 evra na ime dogovorenih procenata za pomenutog Kovačevića, koji je iz Spartaka svojevremeno kao veoma mlad fudbaler prešao na "Karađorđe".

foto: Fonet

Transfer defanzivca realizovan je u vreme stare uprave FK Vojvodina na čelu sa Draganom Mijićem, ali kako je tada klupski račun bio u blokadi, transfer novca je obavljen preko firme "FK Vojvodina DOO" čiji je direktor Svetko Gašić, pišu Subotičani.

30. januara 2017. godine, kako stoji u prijavi, od Vojvodine je zatražena kopija ugovora o transferu igrača u belgijski klub, ali je do danas nisu dobili.

I MAMIĆ DA POZAVIDI! Javio se novi kupac za Boaćija, zbog kog Čelsi šalje znatno uvećanu ponudu! Ovo niko normalan ne bi mogao da odbije! (VIDEO)

Vojvodini se stavlja na teret da je transfer Kovačevića izvršila mimo zakona, preko druge firme zbog čega bi mogla da trpi ozbiljne sankcije.

- Prema našim procenama, ukoliko je došlo do izvršenja ovog krivičnog dela, naneta je šteta Spartaku u iznosu od 88.000 evra - poručili su iz Subotice.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.