HOROR! Stojković otkrio kog reprezentativca su huligani pržili bakljom u Đenovi misleći da je on! (VIDEO)
Vladimir Stojković protiv Skenderbega, Foto: Dado Đilas

strahota

HOROR! Stojković otkrio kog reprezentativca su huligani pržili bakljom u Đenovi misleći da je on! (VIDEO)

I zašto je nosio onu famoznu majicu kada je prešao u Partizan

Objavljeno:

Vladimir Stojković je dao jedan opširan intervju "Mozzartsportu" u kojem je otkrio detalje iz Đenove koji su bili malo poznati javnosti u Srbiji.

Golman Partizana je rekao da su huligani koji su napali autobus u Đenovi od Željka Brkića pomislili da je on, pa su ga opekli bakljom!

Bahanilije level pro: Vezista Rome pušio i pio, pa terao uplašenu ćerku da radi nešto veoma rizično! (VIDEO)

- Krenuli smo na utakmicu i čekali Bambija koji je zaboravio pasoš. U tom trenutku oni dolaze do autobusa i ljuljaju ga sa obe strane. Saigrači su mi rekli da stanem u sredinu autobusa. Ali ovi su nekako obili vrata, bacili dimne bombe i ušli. Ništa se nije videlo. Sav taj dim koji ne može da izađe... I onda njih nekoliko krenu od igrača do igrača. Osvetaljavaju bakljom jednog po jednog i traže mene. Znam da su došli do Brkića od kojeg sam im se učinio ja. Toliko su mu prineli baklju da su ga i opekli, a on mi kasnije priča da mu je „čuka“ radila „trista na sat“. Međutim, saigrači su se isprečili na sredini. Prvi Deki, onda Žiga pa ostali. Oni koji su ušli, poštuju Dekija, Žigu i tako se završilo. A jedan od njih je bio na metar od mene - rekao je Stojković.

PARTIZANOVIH I ZVEZDINIH TRAGIČNIH 11: Ovo su idealni timovi večitih od njihovih najgorih pojačanja, ako uopšte možemo tako da ih nazovemo! (VIDEO)

On je i objasnio zašto je nosio čuvenu majicu posle svega...

- Tek posle Đenove mi je proradio inat. Svi su počeli da pričaju kako sam se uplašio, kako više neću biti isti, kao nisam u stanju da branim. To su mislili na obe strane... Onda je došla majica kao revolt - rekao je Vladimir Stojković.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.