KONAČNO: Sergej Milinković Savić otkrio gde nastavlja karijeru, a pričao je i o reprezentaciji! (FOTO)
Sergej Milinkovic Savic na mecu sa Interom, Foto: AP

ZADOVOLJAN

KONAČNO: Sergej Milinković Savić otkrio gde nastavlja karijeru, a pričao je i o reprezentaciji! (FOTO)

- Sa selekcijom do 19 godina sam u Litvaniji postao šampion Evrope, a sa omladinskom reprezentacijom sam na Novom Zelandu osvojio i titulu prvaka sveta

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić je u razgovoru za "Novosti" pričao o brojnim stvarima koje interesuju sve ljubitelje njegovog lika i dela.

Srpski as je jedan od najcenjenijih fudbalera Evrope i pitanje je trenutka kada će za ogromnu svotu novca napustiti Lacio.

On je otkrio da mu se ne žuri iz redova nebesko plavih i da je fokusiran na ciljeve koji su stavljeni pred njega i njegove sigrače.

Zoran Savić je na najbolji mogući način objasnio zašto je srpska košarka svetlosnim godinama ispred hrvatske! (VIDEO)

- Ja sam trenutno fokusiran samo na igre u Laciju. Ove sezone je italijanska Serija A značajno popravila svoj kvalitet. Najbolji dokaz za to je činjenica da su svi italijanski klubovi i dalje u Ligi šampiona ili Lige Evrope. U klubu imamo jasan cilj ispred sebe. To je plasman najmanje na četvrtu poziciju na kraju šampionata, jer sledeće sezone će četiri kluba iz Serije A da se direktno plasiraju u Ligu šampiona. To je zaista veliki izazov. Ne razmišljam o odlasku iz Lacija, jer mi je trenutno mnogo lepo u Rimu - dodaje Sergej.

Kao kruna sjajne 2017. godine došao je i debi za A reprezentaciju Srbije na azijskoj turneji, na utakmicama sa Kinom i Južnom Korejom.

- Sa selekcijom do 19 godina sam u Litvaniji postao šampion Evrope, a sa omladinskom reprezentacijom sam na Novom Zelandu osvojio i titulu prvaka sveta. To su nezaboravni trenuci u karijeri jednog fudbalera. Na poseban način me ispunjava igranje u dresu Srbije. To je poseban izazov i posebna čast za svakog igrača. Ubeđen sam da ću i sa A reprezentacijom da dočekam dobre rezultate - kaže Sergej, koji nije želeo da komentariše podatak zašto je iznenada "nestao" sa spiska bivšeg selektora Slavoljuba Muslina.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.