MOŽDA IMAJU MESIJA, ALI ŠLJIVU NEMAJU! Igrači Barselone poludeli za rakijom Mladena Krstajića! A, šta pije Nebojša Čović? (FOTO)
Foto: AP/Dado Đilas

CARSKI

MOŽDA IMAJU MESIJA, ALI ŠLJIVU NEMAJU! Igrači Barselone poludeli za rakijom Mladena Krstajića! A, šta pije Nebojša Čović? (FOTO)

Nova je godina, vreme da se malo opustimo, a evo uz šta se opuštaju neke od sportskih legendi

Objavljeno:

Već godinama novi zvanični selektor srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić proizvodi svoju rakiju u jednom banatskom selu.

A, sada, u okviru novogodišnjeg intervjua za Alo, otkrio je i ko sve od poznatih iz sveta sporta voli da je pije, kao i koje voće ko preferira u čašici.

foto: Dado Đilas

- Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić voli jabuku, kajsija i dunja išle su u KK Crvena zvezda kod Nebojše Čovića i Dejana Radonjića, šljivu je pio bivši selektor Slavoljub Muslin, rakiju od grožđa pije Zoran Filipović... Nosili su i Željku Obradoviću, nedavno se i Dejan Bodiroga oduševio - rekao je Krstajić za Alo.

PIRINEJI ĆE EKSPLODIRATI: Real krade igrača Barselone koji još nije produžio ugovor! (VIDEO)

Međutim, to nije sve. Igrači Barselone jedva čekaju novu pošiljku rakije iz Srbije, javio mu je Rakitić.

foto: AP

- Našu rakiju pila je i Barselona! I traži još. Zove me Ivan (Rakitić) i pita: "Brate, kad stiže? Ovi moji iz Barse poludeli za njom" - otkrio je Krstajić.

SVI MOJI PRIJATELJI SU MRTVI ILI U ZATVORU! Potresna ispovest asa Crvene zvezde, posle ovoga ćete ga gledati na potpuno drugačiji način! (FOTO)

Koju vi rakiju volite, a koju ćete da pijete za Novu godinu?

BONUS VIDEO: Vladan Milojević posle dodele Zlatne lopte za 2017. godinu

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.