KOKEZA VS ZVEZDA - TREĆI ČIN! Svetozar Mijailović: Sve je manipulacija, predsednik iznosi neistine! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NASTAVLJA Se...

KOKEZA VS ZVEZDA - TREĆI ČIN! Svetozar Mijailović: Sve je manipulacija, predsednik iznosi neistine! (FOTO)

Ovome nema kraja, a pitanje je i da li će ga ikada biti...

Objavljeno:

Izjava Slaviše Kokeze da je Crvenoj zvezdi dao 800.000 evra tokom jula prošle godine naišla je na oprečne stavove u javnosti.

A, posle Zvezdana Terzića, koji je odgovorio na optužbe, sada je na red došao i predsednik Zvezde Svetozar Toza Mijailović.

foto: Beta

- Kokeza iznosi neistine, nisam bio kod njega da tražim pozajmicu, nego potvrdu od FSS da će deo našeg novca od UEFA koji nam stize 12.01 umesto nama, FSS proslediti našem poveriocu. I Kokeza nas je odbio. Pozajmicu niti smo trazili, niti je dobili, niti nam treba. Ovo je istina a sve ostalo je manipulacija - istakao je Mijailović.

RAT JE POČEO! Terzić brutalno odgovorio Kokezi... Posle ovih reči, teško da će ikada doći do pomirenja! (FOTO)

Čisto da vas podsetimo, evo je i Kokezina izjava koju je dao za Informer.

foto: Nemanja Pančić

- Na današnji dan večiti rivali duguju veliki novac FSS-u. Evo u ponedeljak (25. decembar, prim. aut.) kod mene u kancelariji bio je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović kako bi tražio novu pomoć od FSS. Ako ne pomažemo ništa, zašto su dolazili opet? Naravno da treba da dođu i naša je obaveza da pomognemo svima u Srbiji. Dali smo im pozajmicu od 500.000 evra. U julu prošle godine dali smo više od 800.000 evra Zvezdi za plaćanje bivših igrača, kako bi prošla monitorning UEFA. Dali smo bespovratno sredstva za kupovinu video-nadzora na stadionu Partizana, oko 100.000 evra, kao i za postavljanje terena sa veštačkom travom na "Marakani". Imamo ugovore o isplaćenom novcu - rekao je.

Videćemo koji je sledeći korak rata Zvezda - FSS, koji nekako uvek počne da bukti kada se završi polusezona.

BONUS VIDEO: Terzić o Kokezi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.