RAT JE POČEO! Terzić brutalno odgovorio Kokezi... Posle ovih reči, teško da će ikada doći do pomirenja! (FOTO)
Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza, Foto: Fonet/Dragan Kadić

NASTAVLJA SE...

RAT JE POČEO! Terzić brutalno odgovorio Kokezi... Posle ovih reči, teško da će ikada doći do pomirenja! (FOTO)

Ni tokom novogodišnjih praznika srpski fudbal nije mirna luka...

Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza ne može da podnese što Crvena zvezda beleži samo uspehe, tvrdi Zvezdan Terzić u replici lideru FSS

KOKEZA NIKAD JAČE NIJE UDARIO NA TERZIĆA: Taj menadžer na privremenom radu u Zvezdi... Žarko Zečević najbolje zna za koga on navija!

Slaviša Kokeza je izneo sijaset optužbi na račun generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića u intervjuu za Informer, a ubrzo je stigao odgovor sa "Marakane".

Slaviša Kokeza na Marakani
Slaviša Kokeza na Marakanifoto: Dado Đilas

- Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u ruševinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom - tvrdi Zvezdan Terzić.

On je ubeđen da iz Kokeze progovara - povređena sujeta.

(ANKETA) VI BIRATE: Ko je najbolje desno krilo Superlige u 2017. godini? (VIDEO)

- Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu. Vratilo se poverenje u Crvenu Zvezdu, euforija i zadovoljstvo je među našim navijacima. Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj zvezdi - izričit je Terzić.

Zvezdan Terzić na Marakani
Zvezdan Terzić na Marakanifoto: Nebojša Mandić

Direktor crveno-belih je dodao da će pravi odgovor Kokezi tek da usledi posle praznika.

- Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži. Ne želimo da ljude u ovim novogodišnjim praznicima opterećujemo glupostima već da im poželimo sreću, a Kokezi ćemo na njegove laži odgovoriti kada dođe vreme - poručio je Zvezdan Terzić.

CRNI DAN ZA CRVENO-BELE! Zvezda ostaje bez svih pojačanja u zimskom prelaznom roku?! I to nije najgore... (FOTO)

BONUS VIDEO: Obraćanje Davora Ristovića na Novogodišnjem koktelu Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.