Grujić demantuje da ide u Liverpul, a Klop nema šta da kaže o njemu!

Ovo se pretvara u sapunicu

Grujić demantuje da ide u Liverpul, a Klop nema šta da kaže o njemu!

Sada je pitanje da li će uopšte doći do ovog transfera
Objavljeno:

Priča oko prelaska Marka Grujića u Liverpul pretvara se polako u "sapunicu" i mnogi se pitaju da li će imati srećan kraj. Grujić presekao: Idem u Liverpul! Ne zove te velikan svaki dan! Grujiću, pazi se! Iz Zvezde u veliki klub: Ko je uspeo, a ko propao? (VIDEO) Prvo se javio otac mladog fudbalera koji je rekao da ne želi da njegovog sina prodaju u Englesku, potom se oglasila Crvena zvezda, a u četvrtak ujutru se pojavila navodna izjava mladog veziste koji je rekao da će potpisati za "crvene", da bi nešto kasnije u toku dana za Betu demantovao tu izjavu.

Saša Pavlić Koky
- Prethodnih mesec dana mnogo se govori i piše o mojoj karijeri, pogotovo o tome da li ću, kada i u koji klub preći. Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava u medijima. U ovom trenutku, kada je pauza u prvenstvu, neophodan mi je mir i molim sve da imaju razumevanja. Mnogo bi mi značilo da se malo odmorim od svega što se dešavalo u ovoj godini - rekao je Grujić.
U međuvremenu je na konferenciji za medije na "Enfildu" trener Liverpula Jirgen Klop rekao da nema šta da kaže na tu temu. - Nemam šta da vam kažem. Posebno u vezi sa transferima. Pokušavamo da budemo spremni sve vreme, ali ovaj prelazni rok u januaru neće biti lak - izjavio je Klop. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.