PARTIZAN OSTAO BEZ GOLMANA! Četiri prvotimca napustila Humsku, a poznato je i šta će biti sa Evertonom! (FOTO)
Ekipa Partizana na meču sa Jang Bojsom, Foto: Dado Đilas

POČELO JE

PARTIZAN OSTAO BEZ GOLMANA! Četiri prvotimca napustila Humsku, a poznato je i šta će biti sa Evertonom! (FOTO)

Dovođenja, otpuštanja, pojačanja...

Objavljeno: 18:34h

Fudbaleri Partizana na zasluženom su odmoru posle sjajne jeseni u kojoj su izborili nokaut fazu Lige Evrope, a uz to se bore za titulu sa najvećim rivalom.

Crno-beli počinju sa pripremama posle praznika.

Do tada, uprava će probati da dovede, ali i proda fudbalere, što je potvrdio Miloš Vazura, poslovni direktor Partizana.

GROBARI ĆE BITI U EKSTAZI ZBOG NOVOG KALENDARA: Njihova pesma ja glavni motiv, a tek kako je upakovana sa igračima... (FOTO) (VIDEO)

Filip Kljajić je otišao na jednogodišnju pozajmicu u jedan grčki klub, Alen Stevanović je napustio Humsku, Petar Đuričković prešao je u Ksanti i Mohamed El Monir, čija sredina ostaje da bude poznata.

Vladimir Stojković na meču sa Dinamom iz Kijeva u Ligi Evrope
Vladimir Stojković na meču sa Dinamom iz Kijeva u Ligi Evropefoto: EPA/Sergey Dolzhenko

Što se tiče Stojkovića i Evertona Luiza, Vazura je pomenuo sledeće:

Pričamo sa njima i na dobrom smo putu. Stojković ima ugovor do juna, pričamo sa njim o produženju ugovora, dakle i posle juna - rekao je Vazura, prenosi "Mondo".

On je istakao da je klub finansijski na dobrom mestu, da su dugovi otplaćeni prema nekim bivšim i sadašnjim igračima, a posebno je ponosan na činjenicu da su svi zaposleni u klubu počeli redovno da dobijaju plate.

Đukić oduševio Grobare: Stvari koje traži od igrača NEMAJU VEZE sa fudbalom! (VIDEO)

- Imamo ogromne dugove. Prvo, te pare, koje zaradimo, ne dolaze sve odjednom. Menadžerima smo za poslednje prodaje odmah isplatili procenat. Drugo, imamo dugove prema bivšim igračima i njihovim menadžerima. Samo za Andriju Živkovića smo već platili 2 miliona evra, treba još milion. Platili smo 400.000 evra menadžeru Stefana Savića, isplatili smo neke stare obaveze prema Darku Brašancu, imamo još i obaveze prema advokatu Adema Ljajića (320.000 evra), a znate kad je on igrao u Partizanu! Kupovali smo - kupili smo Sumu, platili smo njegovom bivšem klubu, platili smo štopera Miletića, platili smo neke dugove za beka Miletića... - otkrio je Vazura.

Što se tiče kazne koju će UEFA izreći Partizanu zbog propusta u organizaciji meča sa Jang Bojsom, poslovni direktor Partizana se nada da neće biti pražnjenja tribina, već da će biti "samo finansijska".

Takođe. kako je preneo Informer, uprave Partizana i Spartaka uveliko su u pregovorima oko dvojice igrača subotičkog kluba, koje bi crno-beli voleli da od januara vide u svojim redovima. U pitanju su Đorđe Ivanović i Nemanja Nikolić, a crno-beli pregovaraju i sa kapitenom Vojvodine Dušanom Jovančićem.

Videćemo šta će od toga biti.

BONUS VIDEO: Promocija kalendara FK Partizan za 2018. godinu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.